Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ"!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ!!!

Πριν λίγες μέρες ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος στην εκπομπή του, αναφέρθηκε στην ιστορία με την απεργία πείνας των Σύριω...

Πριν λίγες μέρες ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος στην εκπομπή του, αναφέρθηκε στην ιστορία με την απεργία πείνας των Σύριων που θέλουν να τους δοθεί άσυλο και έχουν κατασκηκώσει στο Σύνταγμα. Ο Τσαουσόπουλος είναι γνωστός για τον ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης που έχει, αλλά αυτή τη φορά έκανε έξαλλους τους επαγγελματίες αντιρατσιστές και την εγχώρια θολοκουλτούρα, που παριστάνει την... ευαίσθητη στην καμπούρα του ελληνικού λαού. Είναι οι ίδιοι που κάνουν τους... οικολόγους, αλλά τον κάδο ανακύκλωσης δεν τον θέλουν έξω από το σπίτι τους! Ο Τσαουσόπουλος λοιπόν είπε ότι έχει στηθεί κουρελαρία στο Σύνταγμα και έδωσε μάλιστα και την λύση "να πάνε σπίτια τους"!!! Ανάμεσα σε γέλια είπε και άλλες αλήθειες που φυσικά ενοχλούν... Ακούστε το ηχητικό για να καταλάβετε:



Μιχάλης Τσαουσόπουλος για Σύρους από allthewebnews

2 σχόλια

  1. να πανε σπιτια τους και να πολεμησουνε για την πατριδα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ακριβως,αμα ητανε σωστοι αυτό θα κανανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.