Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΩΣ Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΓΙΟ... ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΡΙΑ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ; ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...

Η γυναίκα αναγνώρισε τον 3χρονο γιο της σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο - Με όπλο και μαντίλι του Ισλαμικού Κράτους απεικον...

Η γυναίκα αναγνώρισε τον 3χρονο γιο της σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο - Με όπλο και μαντίλι του Ισλαμικού Κράτους απεικονίζεται ένα μικρό αγόρι δίπλα σε εξτρεμιστές

Ένα ξανθό αγοράκι με μεγάλα εκφραστικά μάτια κρατά, που φοράει ένα μαντίλι στο κεφάλι με το σύνθημα του Ισλαμικού Κράτους και ένα όπλο περασμένο πάνω του, κρατά το χέρι ενός τζιχαντιστή, ενώ σε δεύτερη φωτογραφία βρίσκεται στην αγκαλιά ενός οδηγού μηχανής.



Το μικρό αγόρι σύμφωνα με μία Κουβανή που ζει στην Πάντοβα της Ιταλίας, είναι ο γιος της, ο οποίος το 2013 απήχθη από τον πατέρα του, Ισμάρ Μεσίνοβιτς, ο οποίος εγκατέλειψε τη χώρα για να ενταχθεί στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

Όπως υποστηρίζει η Λίντα Σολάνο Χερέρα, η οποία απευθύνθηκε στις ιταλικές αρχές καταγγέλλοντας το περιστατικό το αγοράκι στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα που υποστηρίζει το ΙΚ, είναι ο 3χρονος γιος της, Ισμαήλ.

Στο μεταξύ, η ιταλική αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για την αυθεντικότητα των φωτογραφιών, ωστόσο η γυναίκα επιμένει πως πρόκειται για το παιδί της. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της έρευνας τονίζουν πως υπάρχει ομοιότητα με το αγόρι στις φωτογραφίες και το παιδί της Κουβανής.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που εργαζόταν ως ελαιοχρωματιστής στο Μπελούνο, έχασε τη ζωή του στη μάχη, αλλά ο μικρός ζει και είναι καλά στην υγεία του.
«Νομίζω ότι είναι εκείνος. Η καρδιά της μαμάς δεν κάνει ποτέ λάθος», δήλωσε η Χερέρα στην Corriere della Sera και την Repubblica.

«Εύχομαι να επιστρέψει σε εμένα. Έχω λιώσει τις φωτογραφίες και τα μάτια μου από τις τόσες ώρες που τις κοιτάζω. Πάντα τον σκέφτομαι, σκέφτομαι μόνο εκείνον», συμπλήρωσε η γυναίκα.
Όσο για την απαγωγή, η ίδια δήλωσε πως δε γνώριζε ότι ο Βόσνιος σύζυγός της ήταν εξτρεμιστής και ότι θα πήγαινε το παιδί στη Συρία, αλλά πίστευε ότι ο άνδρας της, από τον οποίο είχε χωρίσει, θα επισκεπτόταν τους γονείς του.
«Μου φαινόταν σωστό. Για το καλό του παιδιού ήταν σωστό να τον δει η οικογένεια του άνδρα μου. Τον άφησα να πάει γιατί δεν υπήρχε λόγος να πιστέψω ότι θα μου το έπαιρνε», τόνισε η γυναίκα.

Ερωτηθείσα για το αν υποπτεύθηκε ποτέ τον σύζυγό της και την επιθυμία του να πολεμήσει με τους τζιχαντιστές, η ίδια δήλωσε: «Δεν είχα την παραμικρή υποψία ότι θα μπορούσε να προσελκύσει τον Ισμάρ η ιδέα των τζιχαντιστών. Ούτε πίστευα ότι μία ημέρα θα ενέπλεκε τον Ισμαήλ με αυτό τον τρόπο».

Βέβαια, επισήμανε ότι ο άνδρας της πήγαινε συχνά σε ένα θρησκευτικό κέντρο προσευχής δύο φορές την εβδομάδα, αλλά δε το θεώρησε παράξενο, ενώ σύμφωνα με την ίδια έφυγε με τον γιο της με το φορτηγό της δουλειάς του. «Μου μιλούσε για τη θρησκεία αλλά όχι με φανατισμό», συμπλήρωσε η Χερέρα. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.