Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ... ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΛΕΕΙ Π@Π@ΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ"...

ΝΑΙ ΡΕ... ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΗΡΙΑ; ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΚΙΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΚΩ...


ΝΑΙ ΡΕ... ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΗΡΙΑ; ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΚΙΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΨΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... ΝΤΡΟΠΗ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ δήλωσε τη Δευτέρα ότι δεν είναι απολύτως σαφές αν η ομηρία που είναι σε εξέλιξη σε ένα καφέ του Σίδνεϊ έχει πολιτικά κίνητρα. «Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν έχει πολιτικά κίνητρα, παρότι υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι θα μπορούσε να είναι έτσι» είπε ο Άμποτ στους δημοσιογράφους στην Καμπέρα.

«Αυτό είναι ένα πολύ ανησυχητικό περιστατικό. Μπορώ να καταλάβω τις ανησυχίες και τις αγωνίες του λαού της Αυστραλίας» συμπλήρωσε ο Αυστραλός πρωθυπουργός χωρίς όμως να δώσει καμία πληροφορία σχετικά με τις ενέργειες για να λήξει η υπόθεση της ομηρίας.






ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.