Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΪ ΜΑΡΗ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ: Η ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΕΧΕ ΜΠΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ... ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ "ΨΙΛΟΑΔΕΙΑΣΕ" ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΗΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΩΝ!

Σε μία νέα αποκάλυψη προέβη σήμερα η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία αναστάτωσε χθες τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ...


Σε μία νέα αποκάλυψη προέβη σήμερα η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία αναστάτωσε χθες τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αναφορικά με τις δηλώσεις της για τον Γιώργο Αποστολόπουλο και τις σχέσεις του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.


Όπως θα ακούσετε να λέει η κ. Γιαταγάνα, έχει ήδη μιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα και του εξέφρασε την επιθυμία να συμπορευτεί μαζί του. Εκείνος, όμως απάντησε ότι θέμα των οργάνων.

“Εγώ έχω μιλήσει με τον κ. Τσίπρα. Μία ώρα περίπου κράτησε η συνομιλία μας. Ήθελα να τον δω από κοντά. Ενθουσιάστηκα με την σοβαρότητα του χαρακτήρα του και του είπα ότι θα ήθελα να συμπορευτώ μαζί του. Μου είπε ο ίδιος ότι είναι θέμα των οργάνων. Χάρηκα γιατί δεν μου αρέσουν τα αρχηγικά κόμματα”, δήλωσε η κ. Γιαταγάνα.

1 σχόλιο

  1. Είσαι και εσύ καλή πάστα αφού κάνεις κωλοτουμπες,με όποιον δάσκαλο καθησεις τέτοια γραμματα θα μάθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.