Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ... ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ ΩΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"...!!!

Μεταφέρουμε: Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του olympia.gr, πριν απο λίγες ώρες το προεδρικό αεροσκάφος των Σκοπίων έχοντας καταθέσει ...


Μεταφέρουμε: Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του olympia.gr, πριν απο λίγες ώρες το προεδρικό αεροσκάφος των Σκοπίων έχοντας καταθέσει σχέδιο πτήσης ως «Δημοκρατία της Μακεδονιας» πέρασε απο τον Ελληνικό εναέριο χώρο. Ερχόμενο απο χωρα της Μέσης Ανατολής (για να πάρει μεροκάματο απο τους ισλαμοφασιστες ο Γκρουέφσκι) επιχείρησε να εισέλθει στο FIR Αθηνων. Η άμεση απαντηση των αρχών ηταν να του απαγορεύσουν την είσοδο, στέλνοντας το απο τον τουρκικό εναέριο χώρο.

Ακολούθησε χαος στον αέρα, με τους πιλότους να υποστηρίζουν πως «δεν τους φτάνουν τα καύσιμα».

Η Ελληνική πλευρά ηταν ανυποχώρητη. Μεχρι που ηλθε η παρέμβαση απο το ΥΠΕΞ και το αεροσκάφος πέρασε κανονικά και με το νόμο. Το ΥΠΕΞ του Βενιζέλου αποδέχθηκε την διέλευση άνευ όρων. ΝΤΡΟΠΗ.

1 σχόλιο

  1. Να μην έχουμε κοντή μνήμη. Τον δρόμο είχε ανοίξει η θοδωρούλα μητσοτάκη-μπακογιάννη-κούβελου όταν είχε "υποδεχθεί" τους μαϊμουντόνες των γυφτοσκοπιανών στην Κέρκυρα σαν τότε ΥΠΕΞ και το αεροπλάνο τους έγραφε τις συνηθησμένες μ@λ@κίες τους. Η σκατοσακούλα απλώς .... "ακολούθησε" τον δρόμο που χάραξε η ξεφτίλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.