Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: «ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ» – ΒΙΝΤΕΟ

O Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τις πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα και ρυμοτομικές ...



O Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τις πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα και ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις.

Ο Συναγωνιστής σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα αναφέροντας ότι το γεγονός και μόνο ότι βουλευτές έχουν καταφύγει για την υπόθεση δωροδοκίας στον Ντογιάκο, σημαίνει ότι η υπόθεση θα πάει στις καλένδες.

Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον όλοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι έγινε με προηγούμενα ντοκουμέντα όπως το βίντεο Μπαλτάκου ή όπως το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο Πρωθυπουργός παίρνει τηλέφωνο δικαστικό λειτουργό και λέει τι να κάνει σε άλλο δικαστικό λειτουργό στην περίπτωση των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Με λίγα λόγια, είναι φανερή η δυσοσμία που εξαπολύεται από τα υπόγεια του Μαξίμου που επηρεάζει την πολιτική ζωή του τόπου.

Οι κρατικές υπηρεσίες, όπως είναι η ΕΥΠ, αντί να ασχολείται με τα εθνικά ζητήματα, παρακολουθεί τους Βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ή άλλους πολιτικούς αντιπάλους, μήπως και έχουν κασέτες και τις χρησιμοποιούν κατά το δοκούν. Αυτοί είναι οι σάπιοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί που διοικούν την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.