Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο παραμένει παράνομα προφυλακισμένος με εντολή Σαμαρά έστειλε από τα ...


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο παραμένει παράνομα προφυλακισμένος με εντολή Σαμαρά έστειλε από τα κελιά της Τιμής αγωνιστικό μήνυμα στην Τοπική Οργάνωση Σαλαμίνος.

«Συναγωνιστές, θέλω να σας συγχαρώ όλους για άλλη μια φορά. Το κάνω πάντα όποτε  μιλάω σε κάποια Τοπική μας για τον Αγώνα που έχετε κάνει να συγχαρώ και τους υπευθύνους της τοπικής για το ότι κράτησαν ψηλά την σημαία σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές από το δύσκολο διάστημα. Θέλω να σας υποσχεθώ μέσα από την καρδιά μου ότι οι θυσίες και ο αγώνας που έχετε κάνει δεν θα πάνε χαμένοι. Οι Χρυσαυγίτες είναι γεννημένοι για να μάχονται και για να κάνουν αυτά που έχουν ταχθεί να αγαπάν την πατρίδα τους και να την υπερασπίζονται μέχρις εσχάτων.

Το είδατε το βλέπετε και κάποιοι από σας είσαστε πιο νέοι στη Χρυσή Αυγή, μάθατε το τι ακριβώς κάνουμε, να είστε σίγουροι τα ψωμιά της συγκυβέρνησης αυτής είναι λίγα και αυτός ο αλήτης που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας ο Σαμαράς έχει ακόμα δέκα μέρες ζωής. Μετά από αυτές τις δέκα μέρες μπαίνουμε στην διαδικασία των εκλογών και εκεί πρέπει ο Ελληνικός λαός να δώσει ένα καλό μάθημα και ένα καλό δείγμα γραφής για όλους αυτούς. Μην ξεχάσετε ποτέ το τι συνέβη, μην ξεχάσετε ποτέ το γιατί όλη η Χρυσή Αυγή. Εσείς, εμείς όλοι μας κυνηγηθήκαμε και εκδιωχτήκαμε. Αυτό το πράγμα έγινε μόνο και μόνο γιατί ήμασταν άνθρωποι υπερήφανοι, αυτοί που αγαπήσαμε την πατρίδα μας και τους συνανθρώπους μας και μοχθήσαμε για αυτό. Επίσης να σας πω ότι είμαστε άνθρωποι που δεν περιμέναμε αυτά τα καθάρματα, ότι σήμερα υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία, αυτοί νόμιζαν ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα τους ότι όλοι κοιτάνε την πάρτη τους.

Ότι όλοι έχουν δέκα λογαριασμούς στις τράπεζες και είναι πλούσιοι πάνω στις πλάτες του Ελληνικού λαού, εμείς αποδείξαμε ότι υπάρχουν Έλληνες με φιλότιμο και Έλληνες που αγαπάνε αυτό που κάνουνε και την Πατρίδα τους πάνω από όλα. Θέλω για άλλη μια φορά να σας συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου, να σας πω ότι πρέπει να δώσουμε τον αγώνα τον καλό και τον δύσκολο που θα είναι και ο τελευταίος πιστεύω, στις επερχόμενες εκλογές απομένουν περίπου πενήντα μέρες σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις προκειμένου να προκηρυχτούν να τελειώσει όλη αυτή η εκλογική διαδικασία.

Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή στο να έχουμε εκλογικούς αντιπροσώπους για την βραδιά των εκλογών και αν κάνετε αυτό που πρέπει, θα δώσουμε ένα τελειωτικό χτύπημα σε αυτήν την τυραννία, η οποία μας κυβερνά όλα αυτά τα χρόνια.

Εμείς από την φυλακή σας δίνουμε άλλη μια φορά την υπόσχεση μας ότι δεν κάνουμε με τίποτα πίσω, ότι είναι να τραβήξουμε όποια δυσκολία και να είναι θα την περάσουμε και να ξέρετε κάτι ότι αυτά τα κελιά, τα κελιά της Τιμής που εμείς λέμε είναι για μας το μεγαλύτερο παράσημο. Αποδείξαμε πιστεύω σε όλους και κυρίως σε αυτούς που είναι αντίπαλοι μας ότι οι Χρυσαυγίτες είναι κάτι διαφορετικό από όλους αυτούς.

Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά μέσα από την καρδιά μου για ότι έχετε κάνει. Θέλω σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους σας και να σας πω ότι θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι  εσχάτων.

Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους εσάς που αποτελείτε την ραχοκοκαλιά της Χρυσής Αυγής μέσα στην Σαλαμίνα και να σας πω ότι ήσασταν μια από τις λίγες περιοχές και αυτό αποτελεί πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση, είναι οι αξίες για όλους εσάς που καλείστε στην συντριπτική πλειοψηφία των εκλογικών τμημάτων στις περισσότερες θέσεις στις προηγούμενες εκλογές. Αυτό περιμένουμε και τώρα από εσάς, είμαστε πολύ περήφανοι.

Έχετε τα χαιρετίσματα όλων των Συναγωνιστών μας και του Αρχηγού μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.