Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ KOMOTHNH!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ... ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ!!!

MHN TO XAΣΕΤΕ... ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!!! ...


MHN TO XAΣΕΤΕ... ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!!! ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!

Όπως αναφέρει η γνωστή σελίδα των εν Ελλάδι άπλυτων και τρομοκρατών:

"Πριν την έναρξη της πορείας για την σημερινή απεργία σύντροφος από την Αντιεξουσιαστική Κίνηση ανέβηκε στο βήμα που είχε στηθεί και κατήγγειλε την συνεργασία μελών του τοπικού σύριζα με την χρυσή αυγή. Επικράτησε μικρή ένταση, αλλά έγινε σαφές τι αντιμετώπιση θα έχουν οι συνεργάτες των ναζί σε αυτή την πόλη.

..Τα ακροδεξιά ανοίγματα του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου επισκέφθηκε την Ξάνθη ο γνωστός νεοναζί βουλευτής της χρυσής αυγής, Ματθαιόπουλος, επικεφαλής σε πολλά πογκρόμ εναντίον μεταναστών και στην επίθεση κατά του ελεύθερου κοινωνικού χώρου Adelante το Καλοκαίρι του 2012. Μεταξύ των κολαούζων, γλυφτών που τον προσέγγισαν πληροφορηθήκαμε πως βρισκόταν και οΜαργαρίτης Θεολόγου πρόεδρος των κτηνοτρόφων στην Ροδόπη και μέλος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προηγούμενες εκλογές.

Γνωρίζαμε ανέκαθεν ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια ομάδα καιροσκόπων, αντικινηματικών βλαχοδημάρχων. Κινήσεις σαν και αυτή, αλλά και η ελλιπέστατη ανακοίνωση, ουσιαστικής συγκάλυψης του γεγονότος και άφεσης αμαρτιών, τους καθιστά πλέον επικίνδυνους και τους φέρνει απέναντί μας στον κοινωνικό πόλεμο. Η διαχείριση της μιζέριας που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μέσα από συμμαχίες με το διάβολο. Κομοτηνή και Ξάνθη αποτελούν πόλεις αντιφασιστικές. Η νομιμοποίηση,που παρέχεται με κινήσεις σαν αυτήν, στους ναζί, αποδεικνύει ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται τη χρυσή αυγή σαν έναν απλό ανταγωνιστή στην μάχη για το ποιος θα πρωτορίξει την κυβέρνηση και όχι σαν έναν εχθρό της κοινωνίας και κάθε αγωνιζόμενου ανθρώπου.

Να γνωρίζετε πλέον ότι η παρουσία στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στις αντιφασιστικές πορείες της πόλης είναι ανεπιθύμητη και θα αντιμετωπίζεται ανάλογα".


2 σχόλια

  1. Άμα τους φυσήξει η χρυσή αυγή τους συγκεκριμενους συγκεντρωμενους θα τους πάρει ο αέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ταξικος σου εχθρος ειναι αλλος.... Ο ταξικος σου εχθρος ειναι αλλος... Ηθελα να ξερα αν εχει αντρα αυτο το πραμα προς το τελος του βιντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.