Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ – ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια εξέθεσε σήμερα στους δικτατορίσκους της Χούντας Σαμαρά που εκτρέφουν την πολιτική προπαγάνδα στα ...


Η βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια εξέθεσε σήμερα στους δικτατορίσκους της Χούντας Σαμαρά που εκτρέφουν την πολιτική προπαγάνδα στα ελληνικά σχολεία και δη την κομμουνιστική. Η Συναγωνίστρια ανέπτυξε την επίκαιρη ερώτηση για την πολιτική προπαγάνδα στα σχολεία ενώπιον του υφυπουργού Παιδείας Δερμεντζόπουλου, ο οποίος κατ΄ ουσίαν δεν απάντησε τίποτα!

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε την τοποθέτησή της στηλιτεύοντας την απαράδεκτη πρόταση Ντογιάκου που αποτελεί όνειδος για την Δικαιοσύνη στην χώρα μας. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις καταγγελίες Ελλήνων πολιτών για την πολιτική προπαγάνδα από αριστερές εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις στα σχολεία κατά παράβαση του Συντάγματος. Οι εν λόγω καταγγελίες επιβεβαιώθηκαν και από την έγγραφη απάντηση του Υπουργείου.

Το υπουργείο Παιδείας δεν απάντησε ποια μέτρα θα αναλάβει για την πάταξη αυτών των παράνομων φαινομένων, την στιγμή που οι ίδιοι αριστεροί εκπαιδευτικοί προέβησαν σε σειρά ύβρεων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, ακόμα και απειλών!

Ο υφυπουργός Δερμεντζόπουλος απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίες εκστομίζοντας αόριστες και ασαφείς υπεκφυγές. Η Συναγωνίστρια εξέθεσε την Χούντα Σαμαρά ερωτώντας αν τα ίδια έγιναν και στην περίπτωση Τεμπονέρα, καταγγέλλοντας την καταρρέουσα συγκυβέρνηση ως εθνικά επικίνδυνη, αφού παρέχει ξεκάθαρη κάλυψη στα ορφανά του Μαρξ. Οι υπουργοί του Σαμαρά υποκρίνονται τους δημοκράτες. Κάτω τα χέρια από Ελληνική Νεολαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.