Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΜΑΚΕΛΑΡΗ... ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ...

Από χθες το βράδυ οι άνδρες των ΕΚΑΜ είχαν εντοπίσει την πολυκατοικία και το υπόγειο διαμέρισμα του Αλβανούμακελάρη στην πλατεία του Αγί...


Από χθες το βράδυ οι άνδρες των ΕΚΑΜ είχαν εντοπίσει την πολυκατοικία και το υπόγειο διαμέρισμα του Αλβανούμακελάρη στην πλατεία του Αγίου Θωμά, Αγίας Λαύρας 36.

Τον “τσίμπησαν” από κάποιο όπλο τύπου καλάσνικοφ που το είχε χρησιμοποιήσει όχι ο ίδιος, αλλά ένα άλλο μέλος της εγκληματικής ομάδας, γιατί ο επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός δεν είναι μόνος του.

Από την ταυτοποίηση άλλου όπλου λοιπόν σύμφωνα με έγκυρες πηγές του “Μakeleio.gr”, οι ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες των ΕΚΑΜ εντόπισαν τη διεύθυνση.



Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας είναι Αλβανικής καταγωγής και κλήθηκαν για ανάκριση άπαντες.

Ένας 23 χρονος ομοεθνής του τον έκρυβε στο υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας της οδού Αγ. Λαύρας, του οποίου ο αδερφός βρίσκεται στη φυλακή.

Να σημειώσουμε ότι όταν συνελήφθη ο Αλβανός κακοποιός δεν έφερε όπλο μαζί του. Ήταν άοπλος!

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι η εν λόγω συμμορία μπορεί να τους οδηγήσει στους ληστές με τις πλαστικές χειροπέδες !

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν πάνω από 12-15 άτομα για εγκληματική συμμορία.

Το κατάστημα στο Μικρολίμανο “Έτσι απλά Ελληνάδικο” κατέχει νόμιμη άδεια από τις 22/10/14 που είχε βγει με υπογραφή του αντιδημάρχου Γιάννη Μελά.

Δεν υπάρχει λοιπόν καμία μομφή για το κατάστημα.

Εξετάστηκαν τρία άτομα εκ των οποίων ο ένας είναι εν ενεργεία αστυνομικός. Οι άλλοι δεν έχουν σχέση με την αστυνομία . Ο ένας είναι σεκιούριτι σε χρηματαποστολές των ΕΛΤΑ και ο άλλος φύλακας στο Πανεπιστήμιο.

“Έφυγα από το μαγαζί γύρω στις 3 το ξημέρωμα, όπου είχα πάει να διασκεδάσω και να πιω ένα ποτό μαζί με την αδερφή μου” τόνισε στην κατάθεσή του ο εν ενεργεία αστυνομικός που εκείνη τη νύχτα είχε επισκεφτεί το μπαρ του Πειραιά ως πελάτης.

Και οι τρεις δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία σχέση.

Ο Αλβανός μακελάρης θα βρεθεί αύριο, Πέμπτη, μετά τις 12 το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά. makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.