Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ! ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ...

Από τύχη και μόνο δεν υπήρξαν θύματα από την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο χώρο των αποδυτηρίων στο Γυμνάσιο του Ζαρού, την ώρα της...


Από τύχη και μόνο δεν υπήρξαν θύματα από την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο χώρο των αποδυτηρίων στο Γυμνάσιο του Ζαρού, την ώρα της πρωινής προσευχής...

Η αυτοσχέδια βόμβα, που περιείχε μείγμα από ακουαφόρτε, χλωρίνη και αλουμινόχαρτο, εξερράγη κοντά σε μια καθηγήτρια και μαθητές!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Μοιρών που ερευνούν την υπόθεση, έχουν στρέψει τις ανακρίσεις σε μαθητές οι οποίοι έχουν αποβληθεί για διάφορους λόγους, όπως αναφέρει η «Πατρίς», ενώ παράλληλα εξετάζουν μια σειρά περιστατικών που μπορεί να σχετίζονται με την βομβιστική επίθεση με πρώτο ένα ανάλογο περιστατικό που είχε γίνει στη διάρκεια της περυσινής χρονιάς.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχει μπει και η εισβολή αγνώστων στο σχολείο, λίγες ημέρες πάντως πριν από την επίθεση με τη χημική βόμβα. Τότε, οι δράστες είχαν προκαλέσει φθορές με πέτρες σε έξι τζάμια, ενώ είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν και δύο κλειδαριές. Τελευταία, μάλιστα, άγνωστοι πέταξαν πέτρα μέσα στην τάξη την ώρα που γινόταν μάθημα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.