Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΙΣ «ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ» ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

Γράφει ο Αντίοχος Έχουμε ακούσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, στα καθεστωτικά ΜΜΕ, για «επιθέσεις φασιστών» (εννοείται χρυσαυγιτών...


Γράφει ο Αντίοχος

Έχουμε ακούσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, στα καθεστωτικά ΜΜΕ, για «επιθέσεις φασιστών» (εννοείται χρυσαυγιτών) σε αριστερούς, λαθρομετανάστες, «ομοφυλόφιλους» και γενικώς σε ότι… κινείται. Ποια είναι η αλήθεια πίσω από την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης; Ας δούμε τις λεπτομέρειες μιας πολύ πρόσφατης τέτοιας «επίθεσης». Αντιγράφουμε από ανακοίνωση της νεολέρας ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού αμερικανοκομμουνιστικού συνονθυλεύματος:

«Ξάνθη: Επίθεση φασιστών σε μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Το μεσημέρι της Παρασκευής 31/10 η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο 2ο Λύκειο πραγματοποιώντας μοίρασμα για την ενημέρωση των μαθητών για την κατάσταση στην παιδεία ενόψει της συνέλευσης της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, τα μέλη της νεολαίας δέχθηκαν επίθεση από περαστικό, ο οποίος διατυμπάνιζε ότι είναι φασίστας. Ακολούθησε πλήθος ρατσιστικών σχολίων, απειλές αλλά και απόπειρα χειροδικίας. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που φασίστες επιτίθενται σε αριστερούς και μέλη του κινήματος…».

Κάποιες σύντομες διαπιστώσεις:

1ον) Πολλοί είναι αυτοί που διαβάζουν μόνο τους τίτλους των αναρτήσεων στο Ίντερνετ και όχι το περιεχόμενό τους. Προφανώς, τα συντρόφια της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αυτούς ακριβώς προσπαθούν να παραπλανήσουν με τον τίτλο που χρησιμοποιούν!

2ον) Ο τίτλος, λοιπόν, μιλάει για «επίθεση φασιστών», άρα πολλοί εναντίον λίγων, όπως φαντάζεται ο αναγνώστης μόνο του τίτλου. Αλλά στο κείμενο που ακολουθεί, βλέπουμε ότι οι «φασίστες» ήταν… ένας περαστικός!

3ον) Ποια ήταν η «επίθεση» που έκανε στους συριζαίους; Αν πιστέψουμε τους συριζαίους, φραστική. Δε γράφουν όμως για «φραστική επίθεση», αλλά σκέτο «επίθεση», για να πάει αλλού το μυαλό του κόσμου που διαβάζει μόνο τους τίτλους!

4ον) Ποια είναι η αλήθεια; Προφανώς, κάποιος περαστικός έκανε ένα σχόλιο που δεν άρεσε στους συριζαίους και αυτοί το βάφτισαν… «επίθεση», τον δε έναν περαστικό «φασίστες»!

Τα συμπεράσματα δικά σας! ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.