Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος   Εν όψει της τελικής συμφωνίας της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας με τους εκπροσώπους των διεθνώ...


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

 Εν όψει της τελικής συμφωνίας της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας με τους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων (τρόικα), που θα σημάνει νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και άλλα τέτοια… καλούδια, άρχισε η… συνήθης επανάσταση των κουτοπόνηρων βουλευτών της νουδούλας και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, με «διαρροές» στα φιλικά ΜΜΕ για την «οργή των βουλευτών κατά της τρόικα», προς κατευνασμό της κοινής γνώμης. Ιδού μία από τα πολλές σχετικές «διαρροές»:

«Την οργή των κυβερνητικών βουλευτών προκαλούν οι φήμες που φτάνουν από το Παρίσι και αφορούν στην εμμονή της τρόικας για μείωση ακόμα και σε κύριες συντάξεις.

Πριν από λίγο κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης στη Βουλή η αντίδραση, τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ ήταν έντονη.
«Ανησυχούμε για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Η τρόικα θέτει απερίγραπτα πράγματα ορισμένες φορές. Κανένα τέτοιο πακέτο, είτε ασφαλιστικό, είτε μείωση συντάξεων δεν πρόκειται να περάσει από την Βουλή» είπε ο Κώστας Κοντογεώργος της Νέας Δημοκρατίας.

Με αναλόγως έντονο ύφος αντέδρασε και ο Γιάννης Κουτσούκος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως «δεν θα συμφωνήσουμε να υπάρξουν μειώσεις μισθών και συντάξεων. Τα έχουμε πει αυτά και θα δείξει το επόμενο διάστημα τι εννοούμε».

Πάλι τα ίδια της… συγχωρεμένης! Δε βαρέθηκαν οι… μερακλήδες από τις προηγούμενες… επαναστάσεις κι αρχίζουν καινούργια! Και στο τέλος, όπως γίνεται πάντα, θα ξαναψηφίσουν «ναι σε όλα»! Ήθελα να ’ξερα ποιους νομίζουν ότι κοροϊδεύουν… Για τόσο κάφρους μας περνάνε;

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.