Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΠΡΙΑ ΣΠΙΤΩΣΕ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΚΑΙ -ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ-... ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ! Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Διάταγμα κράτησης δυο ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του πατριού 14χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκ...


Διάταγμα κράτησης δυο ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του πατριού 14χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε άσεμνη επίθεση χθες το πρωί, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι της.


Η ανήλικη είχε καταγγείλει το περιστατικό στη σύμβουλο του σχολείου της, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε το Γραφείο Ευημερίας, ενώ σχετικά ενημερώθηκε η μητέρα της και η Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη του υπόπτου.

Εναντίον του 36χρονου, που αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα κράτησης για δυο μέρες.

Συγκεκριμένα, ο πατριός της ανήλικης αποφάσισε να δράσει την ώρα που η σύζυγός του είχε φύγει από το σπίτι για να πάει στην δουλειά της.

Η μικρή την ώρα που κοιμόταν ήσυχη στο κρεβάτι της και λίγη ώρα προτού σηκωθεί για να πάει στο σχολείο της, άρχισε σιγά-σιγά να αντιλαμβάνεται τις θωπείες και τα φιλιά σε διάφορα μέρη του σώματός της...

Έντρομη αντιλήφθηκε ότι δεν βλέπει όνειρο, αλλά αντ' αυτού αντίκρυσε το πρόσωπο του Νιγηριανού πατριού της!

Πηγαίνοντας στο σχολείο της, εκμυστηρεύτηκε την δυσάρεστη εμπειρία της σε φίλη της, η οποία την παρότρυνε να καταγγείλει το γεγονός στην διεύθυνση του σχολείου και την αστυνομία.

Όντως η κοπέλα προσήλθε στην διεύθυνση του σχολείου της, όπου στην συνέχεια έφτασε και η μητέρα της. Με την περιγραφή των γεγονότων αποφάσισαν να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία με την σειρά της κατηγόρησε τον δράστη.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.