Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΝΟΙΚΟ! -ΦΩΤΟ-

Αντιμέτωπος με μια φρικιαστική εικόνα βρέθηκε ο Τάρας Γερμολάγιεφ μόλις πάτησε το πόδι του για πρώτη φορά στο καινούργιο του σπίτι. Ο 45χρο...

Αντιμέτωπος με μια φρικιαστική εικόνα βρέθηκε ο Τάρας Γερμολάγιεφ μόλις πάτησε το πόδι του για πρώτη φορά στο καινούργιο του σπίτι.
Ο 45χρονος βρήκε το πτώμα του προηγούμενου ενοίκου στο μπάνιο, όπου παντού υπήρχαν αίματα.

Οι δυο άνδρες είχαν γνωριστεί μια ημέρα νωρίτερα, όταν ο 50χρονος Ζακάροφ είχε παραδώσει τα κλειδιά στον νέο ένοικο του διαμερίσματος, στο Νοβοκούζνετσκ της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον Γερμολάγιεφ, το διαμέρισμα μπήκε σε αγγελία, όταν ο Ζακάροφ άρχισε να χρωστάει ενοίκια και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το πουλήσει. Το "έκλεισε" χωρίς καν να το δει, καθώς -όπως είπε στην αστυνομία- ήταν πολύ φτηνό και ήθελε να ενεργήσει γρήγορα για να μην το πάρει άλλος.

"Ήταν τρομακτικο όταν μπήκα μέσα. Φαινόταν ότι κάποιος μπήκε με ένα σφυρί και άρχισε να χτυπάει τα πάντα και έκανε το ίδιο και στο θύμα. Το πρόσωπό του είχε αλλοιωθεί από τα χτυπήματα και δεν ξεχώριζες αν ήταν άντρας ή γυναίκα. Κάλεσα αμέσως την αστυνομία και μετά έκανα εμετό στην κουζίνα", δήλωσε.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.