Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!" ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑ! ΝΕΟ ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "SEVEN HEAVEN"! ΕΙΧΕ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!

Μια μαρτυρία της συζύγου του έρχεται να σοκάρει εκ νέου μετά την είδηση ότι ο ηθοποιόςStephen Collins ήταν παιδεραστής όπως ομολογησε ο...


Μια μαρτυρία της συζύγου του έρχεται να σοκάρει εκ νέου μετά την είδηση ότι ο ηθοποιόςStephen Collins ήταν παιδεραστής όπως ομολογησε ο ίδιος στην ψυχολόγο του .

Σύμφωνα με το tmz, η σύζυγος του ηθοποιού, φέρεται να δήλωσε μετά τις αποκαλύψεις, ότι όταν γεννήθηκε η κόρη τους της είχε πει: "Είμαι χαρούμενος που δεν είναι αγόρι γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να αντισταθώ, στο στοματικό σεξ μαζί του"

Το site, δημοσιεύει και ένα γράμμα που είχε στείλει στον άντρας της, λέγοντάς του με σκληρά λόγια, ότι από τότε που της είπε αυτή την κουβέντα έπρεπε να καταλάβει πόσο άρρωστος είναι και πως έπρεπε να είχαν χωρίσει από τότε, δηλαδή πριν 14χρόνια.
tlife

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.