Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.... ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ" ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!! ΚΑΚΩΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Δύο μέρες μετά την επανεμφάνιση της συντρόφου του, Πόλας Ρούπα, ο Νίκος Μαζιώτης με νέο κείμενό του στρέφεται εναντίον του κοινοβουλευτικ...

Δύο μέρες μετά την επανεμφάνιση της συντρόφου του, Πόλας Ρούπα, ο Νίκος Μαζιώτης με νέο κείμενό του στρέφεται εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και της διοίκησης των φυλακών Διαβατών όπου κρατείται.

Ο Μαζιώτης υποστηρίζει, σε κείμενο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, ότι με παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη, οι Αρχές των φυλακών έκλεισαν τα τηλέφωνα κάποιες ώρες την Παρασκευή, έτσι ώστε να μη μιλήσει σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο. Πρόκειται για την εκδήλωση στην οποία διαβάστηκε το μακροσκελές μανιφέστο της Πόλας Ρούπα.

«Παραμονές της εκδήλωσης στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, ένας από τους γνωστούς δήμιους του ελληνικού λαού, από τους πιο ένθερμους προσκυνημένους της υπερεθνικής ελίτ και των δανειστών και οπαδούς της πολιτικής και κοινωνικής γενοκτονίας που εφαρμόζεται για τη διάσωση του καπιταλιστικού συστήματος και κοινοβουλευτικός αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, 'Αδωνις Γεωργιάδης, ζητά παρέμβαση έτσι ώστε να απαγορευτεί η εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, στην οποία θα μιλούσα μέσα από τη φυλακή Διαβατών» αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο με την υπογραφή του.

www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.