Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΑΜΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!! "ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΠΕΤΑΞΕ ΡΟΥΚΕΤΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!!!

Το ονοματεπώνυμο του μυστηριώδη μάρτυρα Γ. δημοσιοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, σε συνέντευξή του, ισχυριζόμενος πως αυτός προέρχεται από τη...

Το ονοματεπώνυμο του μυστηριώδη μάρτυρα Γ. δημοσιοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, σε συνέντευξή του, ισχυριζόμενος πως αυτός προέρχεται από την ΝΔ. Παράλληλα κάνει λόγο για πραξικόπημα, αν εξαιρεθούν οι 9 προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.
Αναλυτικότερα, ο εκπρόσωπος τύπου της ΧΑ, σε συνέντευξή του στο Bankingnews.gr, αναφερόμενος στον μάρτυρα Γ. επεσήμανε πως «Στο δικαστήριο θα υπάρξουν μάρτυρες που θα αποκαλύψουν την ταυτότητα και τα κίνητρα του μάρτυρα Γ. Μάλιστα ο μάρτυρας Γ γύρισε και είπε σε διάφορα πρόσωπα, ότι αυτός είναι ο μάρτυρας Γ και πήγε στην αντιτρομοκρατική και κατέθεσε κατά της Χρυσής Αυγής. Θα σας αποκαλύψω το όνομα του μάρτυρα Γ, λέγεται Θεοκλής Χιώτης».
Ο κ. Κασιδιάρης, υποστήριξε μάλιστα ότι «Πέραν αυτής της μαρτυρίας, δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο εις βάρος μας στο κατηγορητήριο Ντογιάκου.
Ο μάρτυρας αυτός είπε ότι αυτός πήγε στην αντιτρομοκρατική και κατέθεσε κατά της Χρυσής Αυγής. Ο μάρτυρας αυτός μέσω της κοινωνικής δικτύωσης αναρτούσε σε βουλευτές της ΝΔ διάφορα άρθρα όπως στον Άδωνι Γεωργιάδη. Μάλιστα πριν την δολοφονία Φύσσα έγραφε στον Άδωνι....η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει κάτι πρέπει να κάνουμε» .
Επιπλέον, ο κ. Κασιδιάρης τόνισε ότι «ο μάρτυρας Γ γράφει συχνά στο προφίλ του Γεωργιάδη και του Βελόπουλου στο twitter...κατά της Χρυσής Αυγής. Ο μάρτυρας Γ, μάλιστα δήλωνε στην αντιτρομοκρατική ότι είναι πολλά χρόνια στην Χρυσή Αυγή και είχε γνώση του τι συνέβαινε στο εσωτερικό του κόμματος. Ο μάρτυρας Γ έχει μηνυθεί από την Χρυσή Αυγή για τα ασύστολα ψεύδη του».
Διευκρινίζει ότι ο μάρτυρας Γ. «δεν υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής ο μάρτυρας Γ.
Από την έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι είχε περάσει από διάφορα γραφεία της Χρυσής Αυγής αναζητώντας πληροφορίες με στόχο να εμφανιστεί ως δήθεν αξιόπιστος. Ο μάρτυρας Γ δεν προσκομίζει κανένα στοιχείο, απλά αναφέρει ότι το γνωρίζει τίποτε άλλο. Αυτός είναι ο σοβαρός μάρτυρας Γ. Συνολικά να αναφέρω ότι υπάρχουν μάρτυρες με κωδικό Α, Β, Γ, Δ και Ε δηλαδή συνολικά 5 μάρτυρες».
Ο εκπροσώποςΤύπου της Χρυσής Αυγής, δηλώνει κατηγορηματικά ότι το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό και τον Χίτλερ.
Αναφερόμενος στα δραματικά γεγονότα της δολοφονίας Φύσσα, τόνισε ότι το σύστημα εκείνη την ημέρα δολοφόνησε την Χρυσή Αυγή, ενώ επισήμανε κάνοντας την αυτοκριτική του ότι η Χρυσή Αυγή έχει κάνει πολλά λάθη αλλά όχι εγκλήματα.

Πραξικόπημα αν αλλάξουν τους 180 βουλευτές...
Στη περίπτωση που εξαιρεθούν οι 9 προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και αντί για 180 να απαιτηθούν 175 βουλευτές, ο Ηλίας Παναγιώταρος κάνει ευθέως λόγο για πραξικόπημα.
"Αν συμβεί αυτό θα πρόκειται για πραξικόπημα. Είναι σαν να κατεβαίνουν τα τανκς στο σύνταγμα καταλύοντας την δημοκρατία. Στην Ελλάδα έχουμε δει πολλά πραξικοπήματα, αλλά δεν έχουν την τόλμη να προβούν σε μια τόσο ακραία εκτρωματική και αντισυνταγματική πράξη. Δεν θα τολμήσουν. Οι 180 βουλευτές δεν θα αλλάξουν, αυτό ό,τι και να κάνουν δεν θα περάσει. Η κυβέρνηση δεν θα βρει τους 180 βουλευτές. Υπάρχουν πολλοί βουλευτές που μισούν την κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου γιατί έχουν κατανοήσει ότι οδηγούν την Ελλάδα στο αδιέξοδο".
Τέλος, εκτιμά πως το αργότερο τέλη Μαρτίου του 2015 θα προκηρυχτούν εκλογές στην Ελλάδα.
"Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος. Θα δούμε το πρωτοφανές, ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, μόλις πρόσφατα αποφυλακισμένος. Στην Ελλάδα θα έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον Ποτάμι σύμμαχο γιατί το σύστημα θα χρησιμοποιήσει το Ποτάμι ως μηχανισμό ελέγχου της εξουσίας.
Μετά από όλα αυτά θα έρθει η ώρα της Χρυσής Αυγής. Η ώρα της Χρυσής Αυγής πλησιάζει, μετά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται..."


www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.