Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Η ΒΡΩΜΑ... Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΑΦΤΕΙ ΜΕ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!

Ανακοινώθηκε πως η μεγαλύτερη βάση του Μετώπου Νούσρα (συριακός κλάδος της Αλ Κάιντα) στην περιοχή Χάμα, καταλήφθηκε από τον συριακό στρ...

Ανακοινώθηκε πως η μεγαλύτερη βάση του Μετώπου Νούσρα (συριακός κλάδος της Αλ Κάιντα) στην περιοχή Χάμα, καταλήφθηκε από τον συριακό στρατό. Αναφέρεται πως η ιδρυθείσα στα βουνά βάση, σκάφτηκε με μηχανήματα που μεταφέρθηκαν από Τουρκία.
9_8
Σύμφωνα με το πρακτορείο Fars, o συριακός στρατός υπό την ηγεσία του επονομαζόμενου ως ¨τίγρη¨ συνταγματάρχη Σουχείλ Χασάν, εκκαθάρισε την περιοχή Ζουρ Ελ Μαχρούκα στα βόρεια της Χάμα, από τους μαχητές του Μετώπου Νούσρα.
Συριακή στρατιωτική πηγή σε δήλωση του σχετικά με την επιχείρηση ανέφερε τα εξής : ¨Στην περιοχή αυτή υπάρχουν ψηλά βουνά και βαθιές κοιλάδες. Υπό αυτή την μορφή του αποτελεί ένα σταυροδρόμι που συνδέει 4 σημαντικές περιοχές. Καθώς δυτικά αυτής της περιοχής βρίσκεται η Μαχρούντα, νότια η Ταγίμπε, ανατολικά η Σαβράν και στα βόρεια η Λεταμένε, αποτελεί μια περιοχή με μεγάλη στρατηγική σημασία.  Η περιοχή αυτή είχε ζωτική σημασία για τον εφοδιασμό των τρομοκρατικών ομάδων και από εδώ οργάνωναν επιθέσεις με πυροβολικό και όλμους στις γύρω περιοχές¨.
7_11
Ο αξιωματούχος του στρατού είπε πως η εκκαθάριση αυτής της περιοχής από τις ένοπλες ομάδες ήταν ένας από τους σημαντικότερους στόχους του συριακού στρατού και πρόσθεσε πως ¨Ο συριακός στρατός εκκαθαρίζοντας αυτή την περιοχή από τους τρομοκράτες, έθεσε υπό τον έλεγχο του, την σημαντικότερη βάση του Μετώπου Νούσρα στον νομού της Χάμα¨.
81
Η στρατιωτική πηγή ανέφερε επίσης πως η καταληφθείσα βάση περιλάμβανε 4 κέντρα διοίκησης των ενόπλων ομάδων και ότι η ευρισκόμενη μέσα στα βουνά βάση, σκάφτηκε με μηχανήματα που μεταφέρθηκαν εκεί από την Τουρκία.
21_2
Haber.sol.org  9/10/2014 / http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.