Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΕΝΑΣ, ΤΟΝ ΙΣΙΔΩΡΟ, ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ...

Με τον τίτλο του Επίτιμου Καθηγητή τίμησε τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρο Κούβελο, η Ολυμπιακή Ακαδημία Αθλητισμού...

Με τον τίτλο του Επίτιμου Καθηγητή τίμησε τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρο Κούβελο, η Ολυμπιακή Ακαδημία Αθλητισμού και Τουρισμού του Καζακστάν.

Όλα έγιναν σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Όπερα του Αλμάτι, με την έναρξη του 18ου Επιστημονικού Συνεδρίου για τον «Ολυμπιακό Αθλητισμό» και «τον Αθλητισμό για όλους», που γίνεται στην πρωτεύουσα του Καζακστάν από 1-4 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος της ΔΟΑ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ολυμπιακής Ακαδημίας Αθλητισμού και Τουρισμού του Καζακστάν, Καϊράτ Ζακιριάνοφ και δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο αλλά και για τη ΔΟΑ, καθώς η διάκριση αυτή αντανακλά ολόκληρη την λειτουργία της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Η τιμητική αυτή βράβευση έγινε στον κ. Κούβελο, για το έργο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας σχετικά με την καλλιέργεια, την ανάπτυξη και τη διάδοση των Ολυμπιακών αξιών και της Ολυμπιακής παιδείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.