Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ – ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ» ΧΕΙ ΔΙΠΟΡΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΦΑΛΙΣΑΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ

Σαν πολύ περίεργα μας τα λέει ο πρόεδρος Πάνος, ο… καραβοκύρης. Έτσι, από τη μία κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση για «άρνηση εθνικής συνενν...


Σαν πολύ περίεργα μας τα λέει ο πρόεδρος Πάνος, ο… καραβοκύρης. Έτσι, από τη μία κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση για «άρνηση εθνικής συνεννόησης», με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος του για σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, προκειμένου να συζητηθούν τα εθνικά θέματα. Βέβαια, οι… κακές γλώσσες λένε πως ο Π.Π. άλλα εννοεί όταν μιλάει για «εθνική συνεννόηση». Κι ότι αυτή ήταν η υστάτη προσπάθεια που έκανε προς την κατεύθυνση της νουδούλας, για προσχώρηση με αντάλλαγμα το… αντικείμενο του πόθου του, το ορφανό (ακόμα!) υπουργείο Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων).
Από την άλλη, αφού είδε, πως και η νέα κρούση του απερρίφθη (γιατί μεταξύ των άλλων έχουν ασκήσει βέτο στην επιστροφή του όλοι οι βουλευτές της νουδούλας στη Β΄ Αθηνών…), εμφανίστηκε στο κοντομηνάδικο κανάλι ως… εγγυητής του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα εκτραπεί στα εθνικά θέματα και στα όσα αφορούν την Ορθοδοξία, γιατί θα υπάρχει κι αυτός στη μελλοντική συγκυβέρνηση: 

«Εμείς δεν είμαστε επαγγελματικό κόμμα. Εάν ο ελληνικός λαός θέλει να μην υπάρχει στην επόμενη Βουλή μια διαφορετική φωνή μπορεί να μην μας ψηφίσει. Εάν ο ελληνικός λαός αποφασίσει ότι θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι μόνος του και να ανατρέψει το θέμα της Ορθοδοξίας, να πάει στα εθνικά θέματα με τους τρόπους που λένε κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, ας το επιλέξει. Αν θέλει να είμαστε εμείς η εγγύηση, ώστε να διασφαλίσουμε αυτά τα θέματα προκειμένου να γίνει κυβέρνηση, εμείς θα είμαστε οι εγγυητές».

Ας μη ζορίζετε κι ας μη γυρίζει από δω κι από κει και τρώει… χυλόπιττες ο πρόεδρος Πάνος, γιατί ότι κι αν κάνει η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη: μετά τις επόμενες εκλογές, θα βλέπει τη βουλή μόνο με… κιάλια. Τι ανάγκη έχει, θα μας πείτε… Θα οργώνει τα πέλαγα με το κότερο κι εννιά έχει ο μήνας… http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.