Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΝΤΛΙΝ... ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ 63ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟ SKY ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ...

Ο θάνατος 63χρονης γυναίκας σε ξενοδοχείο της Βρετανίας περιπλέκει την υπόθεση της μικρήςΜαντλίν οι γονείς της οποίας την αναζητούν από...



Ο θάνατος 63χρονης γυναίκας σε ξενοδοχείο της Βρετανίας περιπλέκει την υπόθεση της μικρήςΜαντλίν οι γονείς της οποίας την αναζητούν από τον Μάιο του 2007 όταν εξαφανίστηκε στηνΠορτογαλία.

Πρόκειται για την Μπρέντα Λέιλαντ, την οποία το τηλεοπτικό δίκτυο SKY την είχε κατονομάσει ως υπεύθυνη για τις απειλές που δεχόταν η οικογένεια της μικρής Μανλίν.

Το δίκτυο είχε στηρίξει το ρεπορτά σε πληροφορίες που είχε δώσει η αστυνομία μετά την έρευνα που είχε κάνει με αφορμή τις απειλές.

«Το Σάββατο δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα που μας ενημέρωνε ότι η Μπρέντα Λέιλαντ ήταν νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε στο Λέιτσεστερ» ανακοίνωσε η αστυνομία σκορπώντας μυστήριο για τα αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία η οικογένεια Μακ Κάαν είχε δεχθεί πάνω από 80 σελίδες από tweets, μηνύματα σε φόρουμ και αναρτήσεις sto Facebook που τους απειλούσαν και τους έβριζαν.

Σε ορισμένα από αυτά σημείωναν ότι οι γονείς της Μανλίν «πρέπει να βασανιστούν, να θανατωθούν και να καούν στην κόλαση».

Σε άλλο μήνυμα απειλούσαν τα δίδυμα της οικογένειας που γεννήθηκαν μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Στο ρεπορτάζ του SKY κατονομαζόταν η Λέιλαντ ότι αυτή ήταν που είχε ποστάρει τα μηνύματα και είχε δημιουργήσει το μάλιστα είχε hashtag #mccann στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.