Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ GUARDIAN, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ

Ξαναχτύπησε η ναυαρχίδα του βρετανικού κατεστημένου Guardian, αυτή τη φορά για τον «αντιρατσιστικό» νόμο. Το βρετανικό φερέφωνο του ΣΥ...


Ξαναχτύπησε η ναυαρχίδα του βρετανικού κατεστημένου Guardian, αυτή τη φορά για τον «αντιρατσιστικό» νόμο. Το βρετανικό φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ικανοποιημένο από τον νόμο, γιατί -λέει- πως δεν προστατεύει επαρκώς τους ομοφυλόφιλους και τους ξένους και ότι, αντί ο νόμος αυτός να περιορίσει τα εγκλήματα, «θα κάνει τη βία να ανθίσει».

Και για να… επιβεβαιώσει τα γραφόμενά της η ανταποκρίτρια της φυλλάδας, επικαλείται δηλώσεις της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Χατζησοφιά που δηλώνει ότι ο αντιρατσιστικός νόμος καλύπτει «κατ’ όνομα τους ομοφυλόφιλους και τους μετανάστες» και του γραφικού Τσατσόπουλου, που δήλωσε ότι «είναι σημαντική παράλειψη η άρνηση της προστασία των γκέι. Αυτό προλειαίνει το έδαφος για νέες διακρίσεις από την πίσω πόρτα».   

Τέλος, αναπαράγει τη γνωστή θεωρία των «ρατσιστικών» επιθέσεων, μεταφέροντας τη «μαρτυρία» ενός αγνώστου που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από αγνώστους (που όμως φορούσαν μαύρες μπλούζες…), τόσο αυτός, όσο και ο αγαπητικός του, ενώ περπατούσαν στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να του σπάσουν το πόδι σε τρία σημεία από την επίθεση και να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας. Διαβάστε την ιστορία του: «Στην αρχή δύο άντρες σε μια μοτοσυκλέτα μας έριξαν βρόμικα νερά και άρχισαν να γελούν εις βάρος μας. Στη συνέχεια μια ομάδα 12-15 ατόμων με μαύρες μπλούζες και ξυρισμένα κεφάλια ήρθαν κατά πάνω μας και άρχισαν να μας χτυπούν επί 10 λεπτά. Τελικά βρέθηκα στο νοσοκομείο και μου έκαναν εγχείρηση που κράτησε τρεις ώρες».

Και βέβαια, ούτε αυτός κατήγγειλε στην αστυνομία την εις βάρος του επίθεση. Αλήθεια, γιατί κανένας «ομοφυλόφιλος», απ’ αυτούς που δέχονται τις «ρατσιστικές» επιθέσεις, δε δίνει τα στοιχεία του και δεν καταγγέλλει τα παθήματά του στην αστυνομία; Μήπως διότι πρόκειται για ανύπαρκτα πρόσωπα που καταγγέλλουν ανύπαρκτες επιθέσεις, προκειμένου να πιέσουν την κατάσταση ώστε να έρθει και ο γάμος των ομοφύλων μια ώρα αρχύτερα; ethnikismos.net
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.