Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ Η ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ;

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Έχουμε πολλάκις σχολιάσει ότι το πολιτικό εξάμβλωμα που ακούει στο όνομα “Ποτάμι”, εκτός από την ...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Έχουμε πολλάκις σχολιάσει ότι το πολιτικό εξάμβλωμα που ακούει στο όνομα “Ποτάμι”, εκτός από την παντελή απουσία, ιδεών, θέσεων και ουσιαστικών πρακτικών, διακρίνεται και για την έλλειψη σοβαρότητας και υπευθυνότητας.

Αυτό δε που τους χαρακτηρίζει είναι μια άκρατη φαυλότητα, που μόνο σε μια παρέα καφενόβιων (όπως άλλωστε μοιάζουν οι πολιτικές τους συγκεντρώσεις) που έχουν παραγγείλει την δέκατη ποικιλία μαζί με το αντίστοιχο καραφάκι μπορεί κανείς να συναντήσει.

Έτσι λοιπόν κατόπιν των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων και εξορμήσεων στις παραλίες για να συνομιλήσουν με λουόμενους και να τους δώσουν φέιγ-βολάν στα οποία αναφέρονταν διάφορες προγραμματικές δηλώσεις του κόμματος, λες και διένειμαν διαφημιστικά για επιδοτούμενα προγράμματα φωτοβολταϊκών συστημάτων, πήραν θέση και εξέφρασαν πολιτική άποψη όσον αφορά την εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας. 

Ως φιλελεύθεροι λοιπόν νεωτεριστές, συνονθύλευμα κακοζωισμένων ευκαιριακών και τυχοδιωκτών, αργόσχολων στην ουσία, που διακρίνονται από την παντελή έλλειψη οσμής, γεύσης και χρώματος  εξέφρασαν τον προβληματισμό, αν το παλιό πολιτικό σύστημα, αντέχει έναν πρόεδρο δημιουργό, κοσμοπολίτη, προοδευτικό, τολμηρό και όχι κομματικό υπάλληλο ή υπάλληλο συμφερόντων, λησμονώντας εν πρώτοις και ότι αυτοί οι ίδιοι με πρώτο και καλύτερο τον επικεφαλή τους αποτελούν υπαλλήλους των μεγαλοκαναλαρχών, οι οποίοι σχεδίασαν, οργάνωσαν, χρηματοδότησαν και κυρίως πρόβαλαν το δικό τους “πνευματικό τέκνο”, με απώτερο σκοπό την έμμεση πλην όμως καθοριστική εμπλοκή τους στην πολιτική.

Διότι το “Ποτάμι” στερούμενο ξεκάθαρης ιδεολογικής ταυτότητας και συγκεκριμένων θέσεων, με όποιο ποσοστό και αν συγκεντρώσει στις μελλοντικές εκλογές, θα μπορέσει να παίξει ως μπαλαντέρ, σε οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας, δεξιά ή αριστερή. Γιατί με τον συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων, είναι απόλυτα βέβαιο ότι αυτοδυναμία δεν θα υπάρξει.

Κοσμοπολίτη λοιπόν και προοδευτικό, δημιουργό και τολμηρό, προτείνει το “Ποτάμι” για την θέση του πρώτου Πολίτη της Χώρας.

Δηλαδή σαν να λέμε κάτι σαν τον Πορφύριο Ρουμπιρόζα; Ένα κομψό και γοητευτικό κηφήνα με απαστράπτουσα παρουσία στους διεθνείς κοσμικούς κύκλους, όπου ανάμεσα στο χαβιάρι και την γαλλική σαμπάνια θα διαπραγματεύεται με την διεθνή οικονομική ολιγαρχία την τύχη της Ελλάδος;

Ή ομιλώντας για κοσμοπολίτη, εννοούν πρόσωπο που ασπάζεται ενσυνείδητα τις θεωρίες του αντιεθνικισμού, του αντιρατσισμού, του πολυπολιτισμού, του φυλετικού μωσαϊκού και της διαφορετικότητας, παράγωγα της παγκοσμιοποίησης προκειμένου να εξαλείψουν από τις διεθνείς αγορές κάθε είδους αποκλεισμό που να στηρίζεται σε εθνικά, θρησκευτικά, ή φυλετικά κριτήρια; Πρόεδρο πιστό υποστηρικτή της άποψης ότι η Πατρίδα, η Θρησκεία, η Ιστορική συνείδηση, η Εθνική Υπερηφάνεια, είναι πλέον έννοιες αναχρονιστικές και ξεπερασμένες και η κυρίαρχη ιδέα είναι η αποκόμιση κέρδους. Γι αυτό άλλωστε διευκρινίζουν ότι ο πρόεδρος δεν πρέπει να είναι κομματικός υπάλληλος, διότι ένας κομματικός υπάλληλος είναι υποχρεωμένος τύποις τουλάχιστον, να κρατήσει έστω και κατ ελάχιστο τα προσχήματα όσον αφορά κάποιους από τους πυλώνες που ανέκαθεν στήριζαν την Ελληνική κοινωνία.

Αυτά ακριβώς προσπαθούν να περάσουν στον Λαό, μέσω των δηλώσεών τους, όσον αφορά την εκλογή του προέδρου. Τις εντολές που τα “Ποταμίσια” ανδρείκελα έλαβαν από τα αφεντικά τους, αυτούς που διαχειρίζονται και στηρίζουν την τετάρτη εξουσία.

Αλλά κανάγιες και σαλτιμπάγκοι, τυχάρπαστες φιγούρες της πολιτικής comedia del arte ο εμπαιγμός σας προς την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό, έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. 

Καλοζωισμένοι και εύποροι τεμπέληδες που διαπραγματεύεστε την αγωνία, την απόγνωση και την απελπισία, φθάνοντας στο σημείο να προτείνεται για υποψήφιο πρόεδρο της δημοκρατίας, κάποιον σε στυλ Πέτρου Κωστόπουλου ή Ζάχου Χατζηφωτίου, σας πληροφορούμε ότι αυτός ο Τόπος θα δει σωτηρία και προκοπή, η Πατρίδα θα απελευθερωθεί από τους οικονομικούς δυνάστες και ο Ελληνισμός θα αναγεννηθεί και θα λάμψει σε όλο του το μεγαλείο, μόνο εάν στο Προεδρικό Μέγαρο, εισέλθει Έλληνας Εθνικιστής. Άνδρας υπερήφανος, με καρδία και Πίστη που δεν θα αποτελέσει άλλο ένα ακριβοπληρωμένο διακοσμητικό στολίδι της αστικής δημοκρατίας, αλλά θα αγωνιστεί λυσσαλέα, για την Πατρίδα και τον Λαό της.
http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.