Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΝΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΟΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΗΠΕΙΡΟ!

Συνελήφθησαν πριν από λίγη ώρα,από την Αλβανική Αστυνομία,οι δύο από τους τρεις ιερόσυλους,που χτύπησαν εκκλησίες τους τελευταίους μήνες...


Συνελήφθησαν πριν από λίγη ώρα,από την Αλβανική Αστυνομία,οι δύο από τους τρεις ιερόσυλους,που χτύπησαν εκκλησίες τους τελευταίους μήνες,στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

, οι Ιερόσυλοι συνελήφθησαν κοντά στο χωριό Ραντάτι, στην του Λεσκοβικίου,στην Αλβανία.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στον τελωνειακό σταθμό της Μέρτζιανης,στην περιοχή της Κόνιτσας,όπου εκεί ανακρίνονται από κλιμάκιο αξιωαματικών της Ελληνική Αστυνομίας ενώ όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες αναγνωρίστηκαν κι από αυτόπτη μάρτυρα, κάτοικο της περιοχής της Κόνιτσας.

Όπως ανέφεραν οι Αλβανοί αστυνομικοί στους Έλληνες συναδέλφους του,ς ανάλογες κλοπές με αυτές που καταγράφηκαν τους τελευταίους μήνες στα χωριά του Πωγωνίου και της Κόνιτσας έχουν σημειωθεί και σε χωριά της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.

Το επόμενο διάστημα,θα ακολουθήσει η διαδικασία για την έκδοση των δύο δραστών.
seleo
epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.