Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ... Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.

Η Τουρκία δήλωσε επίσημα πως δεν συμμετείχε σε καμία επίθεση απ’όσες διαδραματίστηκαν τον τελευταίο καιρό κατά των τζιχαντιστών.Μην ν...


Η Τουρκία δήλωσε επίσημα πως δεν συμμετείχε σε καμία επίθεση απ’όσες διαδραματίστηκαν τον τελευταίο καιρό κατά των τζιχαντιστών.Μην νομίζουν καταλάθος οι υποστηρικτές των τζιχαντιστών ότι η Τουρκία τους πολεμάει και είναι εναντίον τους.Γι’αυτό και από την πλευρά της Άγκυρας ανακοινώνουν επίσης πως δεν χρησιμοποιήθηκε ο εναέριος χώρος τους για τις επιθέσεις.

Η Τουρκία δηλώνει πως δεν χρησιμοποιήθηκε ο εναέριος χώρος της, του Ιντσιρλίκ της ”Air Base” (νοτιοανατολικά).Παράλληλα δηλώνει πως δεν συμμετείχε στις εναέριες επιδρομές συνασπισμού που ξεκίνησαν από την νύχτα της Τρίτης έως και την Τετάρτη εναντίον της ομάδας του ”ισλαμικού κράτους” στην Συρία. Όλα αυτά τα αναφέρει η Τουρκία,σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν και δήλωσαν επίσημες τουρκικές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ο εναέριος χώρος μας και η βάση δεδομένων μας δεν χρησιμοποιήθηκαν», δήλωσε η επίσημη πηγή υπό τον όρο της ανωνυμίας. Η Μ.Κ.Ο του συριακού Παρατηρητηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH), από την πλευρά του είπε ότι «τα αεροσκάφη από την Τουρκία πραγματοποίησαν επιδρομές»».Βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο έχει κύρος το συγκεκριμένο παρατηρητήριο καθώς είναι κατευθυνόμενο συνεχώς από την συριακή αντιπολίτευση των ισλαμιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.