Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΝΟ... ΝΑΤΟΣ Ο ΗΡΩΑΣ...!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ... ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΣΥΧΝΑ...

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες εβδομάδες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της ε...

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες εβδομάδες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενώσει τη ζωή της με τον αγαπημένο της Αποστόλη Μαντή. Η είδηση έχει πέσει σαν βόμβα στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η δραστήρια βουλευτής δεν είχε φανερώσει μέχρι πρόσφατα τα σχέδιά της, ενώ συζητείται ευρέως στην τοπική κοινωνία της περιοχής όπου θα γίνει η τελετή, στα Λουτρά Αιδηψού.

Το ευτυχές γεγονός είναι προγραμματισμένο για τις 27 Σεπτεμβρίου, σε λιγότερο από έναν μήνα δηλαδή, και σε μία περίοδο με έντονες πολιτικές, κομματικές και κοινοβουλευτικές διεργασίες, που όμως δεν αποπροσανατολίζουν τη δυναμική βουλευτή από τα προσωπικά της σχέδια.
Μάλιστα η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν δείχνει να συγκινείται από την προτίμηση που δείχνουν οι αριστεροί πολιτικοί στις τελετές που τελούνται στο δημαρχείο και θα κάνει τον γάμο της με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο, δηλαδή με παπά και με κουμπάρους στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στην όμορφη λουτρόπολη της βόρειας Εύβοιας.



Το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει μέχρι τώρα με την προσωπική του ζωή τα Μέσα και σχεδόν κανείς, πέραν του στενού συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος, δεν ήξερε για τη σχέση αυτή

Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση που απέστειλαν σε συγγενείς και αγαπημένους, η σχέση της με τον μέλλοντα σύζυγό της μετράει ήδη δέκα χρόνια και ξεκίνησε στον τόπο από τον οποίο κατάγεται ο γαμπρός και επέλεξαν για τον γάμο τους.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα Λουτρά Αιδηψού εκεί όπου περνούσε τα καλοκαίρια εδώ και πολλά χρόνια, ουσιαστικά από την παιδική της ηλικία. Από τη γραφική αυτή κωμόπολη κατάγεται η μητέρα της, η κυρία Λίνα Αλεξίου, ενώ ο παππούς της Γιάννης διετέλεσε δήμαρχος στον ιστορικό Δήμο Αιδηψού πριν από τη χούντα.

Μάλιστα προς τιμήν του το στενάκι όπου βρίσκεται το πατρικό της οικογένειας έχει πάρει το όνομά του (οδός Ιωάννη Αλεξίου).

1 σχόλιο

  1. Η εικόνα της προσωπικότητας της Κυρίας Κωνσταντοπούλου πού έχουν περάσει στην κοινή γνώμη όλα αυτά τά πληρωμένα παράσιτα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα....
    Όσον αφορά το παλικάρι κάνει μία από τις πιο δύσκολες δουλειές του κόσμου και αυτό δεν νομίζω οτί μπορεί να το κρίνει κανείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.