Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ... ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο αντεθνικό Καθεστώς απαντούμε με Εθνική Αντίσταση! Απέναντι στη συντονισμένη γενική και σε όλα τα μέτωπα επίθεση του αντισυνταγμ...


Στο αντεθνικό Καθεστώς απαντούμε με Εθνική Αντίσταση!

Απέναντι στη συντονισμένη γενική και σε όλα τα μέτωπα επίθεση του αντισυνταγματικού τόξου, πολιτικές διώξεις από τη Χούντα Σαμαρά και τόνοι λάσπης από την Αριστερά και τους δημοσιογράφους-πραίτορες του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απάντησε με πολύπλευρο και φανατικό Πολιτικό Αγώνα. Εκείνοι οι οποίοι, εντός κι εκτός συνόρων, ανέμεναν την ύψωση Λευκής Σημαίας ήρθαν αντιμέτωποι με μισό εκατομμύριο άσβεστες Δάδες Πίστεως στα Ιδανικά της Πατρίδος και της Ελευθερίας!


Το ερχόμενο Σάββατο ένα Καθεστώς αντεθνικό φύσει και θέσει δεν θα λάβει την ικανοποίηση να βλέπει τους τελευταίους Εθνικιστές που φεύγουν, υποστέλλοντας τις καθαγιασμένες από το αίμα των Μαρτύρων Σημαίες. Αντιθέτως, εκείνο το οποίο θα δει είναι τους πρώτους Εθνικιστές ενός Νέου Λαού που έρχεται, ενός Νέου Λαού ικανού και έτοιμου να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών κι ενός απαιτητικού, σκληρού Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία.

Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές!

Το Καθεστώς των διεφθαρμένων καταρρέει με πάταγο και η δική μας Εθνική και Κοινωνική Πατρίδα δεν είναι πια άπιαστο όνειρο, αλλά το αναπόφευκτο Αύριο του Λαού και του Μεγάλου μας Έθνους!

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, Ώρα 19:00
ΑΘΗΝΑ: Σταθμός Λαρίσης – Δηλιγιάννη 50
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δικαστήρια (Έναντι) – Καζαντζάκη 4

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.