Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΥΛΗΠΤΑ ΑΡΡΩΣΤO TO MYAΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ!!! 24ΧΡΟΝΟΣ ΕΣΦΑΖΕ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...! ΟΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΟΤΕΛ ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ!

Ενας 24χρονος  κατηγορείται για τη δολοφονία και το διαμελισμό αρκετων σκυλιών κρατώντας τα κεφάλια τους σε ένα μικρό ψυγείο, ενώ διαμενε...



Ενας 24χρονος  κατηγορείται για τη δολοφονία και το διαμελισμό αρκετων σκυλιών κρατώντας τα κεφάλια τους σε ένα μικρό ψυγείο, ενώ διαμενε σε ένα μοτέλ της Νεβάδα.

ο Jason Brown είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί σε ακροαματική διαδικασία την Τετάρτη στο Washoe Επαρχιακό Δικαστήριο για τα βασανιστήρια των ζώων και ναρκωτικά, παραβάσεις που θα  μπορούσαν να τον στείλουν στη φυλακή για περισσότερο από 20 χρόνια.

Οι αρχές λένε ότι συνελήφθη 9η Ιουλίου όταν  μια υπηρέτρια κάλεσε την αστυνομία, ενώ πρίν είχε  ανακάλυψει ένα αποκεφάλισμένο  σκυλί στην μπανιέρα του δωματίου του Brown!

Η αστυνομία αναφέρει ότι βρέθηκαν τέσσερα κεφάλια σκυλιών μέσα σε ένα μικρό ψυγείο, και πολλές χαρακιές απο  μαχαίρια και ψαλίδια.


Ο Μπράουν φέρεται να είχε μείνει στο μοτέλ για αρκετές ημέρες χωρίς να αφήσει τους καθαριστές να μπούν στο δωμάτιό του.

Ο δικηγόρος του, ο John Oakes, είπε πως  ο πρώην φοιτητής του Reno High School έχει «θέματα ψυχικής υγείας».

Ο ίδιος λέει ότι μπορεί να χρειαστεί ψυχιατρική εκτίμηση πριν πάει σε δίκη.

Πιστεύεται πως  αγόρασε τουλάχιστον δύο από τα σκυλιά που σκότωσε, ράτσας τσιουαουα  απο την ιστοσελίδα  Craigslist,


Ο βοηθός διευθυντής και επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος δήλωσε σοκαρισμένος την ωρα της σύλληψης του Μπράουν: «Εμείς δεν είχαμε ποτε  περιπτώσεις σαν και αυτη!!!"
MAIL ON LINE

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.