Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ... «ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ»...!!!

Η 17χρονη Νισρίν είναι ένα από τα 96 κορίτσια που απήχθησαν από τζιχαντιστές στο Ιράκ, από τους αντάρτες του Ισλαμικού Κράτους που σκορ...


Η 17χρονη Νισρίν είναι ένα από τα 96 κορίτσια που απήχθησαν από τζιχαντιστές στο Ιράκ, από τους αντάρτες του Ισλαμικού Κράτους που σκορπούν θάνατο και πανικό στο Ιράκ και τη Συρία, σφάζοντας και βιάζοντας αμάχους!

Με κίνδυνο της ίδιας της της ζωής, η 17χρονη έκανε ένα απεγνωσμένο τηλεφώνημα που παρουσιάζει η Daily Mail. Είπε πως είναι ένα από τα 96 κορίτσια που απομακρύνθηκαν βίαια από τα σπίτια τους και τώρα είτε θα τις πουλήσουν σε κάποιο σκλαβοπάζαρο είτε να τις αναγκάσουν να παντρευτούν κάποιον από τους ηγέτες του ισλαμικού κινήματος. 

«Είμαστε σίγουρες πως μας έχουν πουλήσει. Δεν φοβόμαστε για τις ζωές μας αλλά για την αξιοπρέπειά μας ως γυναίκες», είπε η 17χρονη, που την πήραν από το σπίτι της στη Μοσούλη.

Ο σύζυγος μιας άλλης έφηβης γυναίκας που έχει απαχθεί και η οποία βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μετέφερε τη δική της σπαρακτική έκκληση: προτιμά να βομβαρδιστούν οι θέσεις των ανταρτών όπου κρατούνται όμηροι ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα σκοτωθούν.

«Αφήστε τα μαχητικά να έρθουν και να μας βομβαρδίσουν, σώστε μας από το μαρτύριο σκοτώνοντας μας. Ο θάνατος θα είναι καλύτερη μοίρα από το να αναγκαστούμε να πάμε με έναν ξένο άντρα», είπε.
Ένας γιατρός εξετάζει τις γυναίκες που κρατούνται και τους κάνει τεστ παρθενίας για να εξακριβώσει αρκετά "αγνές" για τους τζιχαντιστές!






Οι όμηροι κρατούνται σε φυλακές, σχολεία, γήπεδα, τζαμιά, νοσοκομεία ακόμη και σε σπίτια υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους. Σύμφωνα με μαρτυρία ενός άνδρα του οποίου η 24χρονη γυναίκα και ο γιος έχουν απαχθεί, οι τζιχαντιστές είπαν στους ομήρους: «ή θα ασπαστείτε το Ισλάμ ή θα πεθάνετε από την πείνα». Πολλά παιδιά πεθαίνουν καθημερινά από την αφυδάτωση.

Ο Faysal Sherif είπε πως στους ομήρους δίνεται ένα κομμάτι ψωμί την ημέρα. Στα παιδιά δίνουν και γάλα. «Ο γιος μου έχει διάρροια εδώ και 10 μέρες. Σύντομα θα πεθάνει», λέει!
Ο 19χρονος σύζυγος της νεαρής εγκύου, της Hayam, είπε πως οι τζιχαντιστές παίρνουν μακριά τα παιδιά για να μεγαλώσουν με τους νόμους του Ισλάμ!






Οι μαρτυρίες των δυο γυναικών για τα όσα γίνονται στο Ιμπρίλ και το Ντοχούν τις τελευταίες μέρες. Οι συγκλονιστικές εκκλήσεις τους έρχονται στο φως λίγες ώρες μετά τη σφαγή 100 Γεζίντι και την απαγωγή γυναικόπαιδων.
Οι Γεζίντι έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των τζιχαντιστών, εκατοντάδες έχουν σφαγιαστεί κι άλλοι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να φύγουν στα βουνά, όπου όμως τους περιμένει μαρτυρικός θάνατος από την πείνα και την αφυδάτωση. Χαρακτηριστικές είναι οι μαρτυρίες πως πολλοί γονείς αναγκάζονται να δίνουν στα παιδιά τους να πίνουν το αίμα τους για να τα σώσουν.






Σύμφωνα με τον Ian Birrell της Daily Mail, οι τζιχαντιστές δίνουν στα θύματά τους τέσσερις ευκαιρίες να αλλαξοπιστήσουν. Τις δυο πρώτες φορές, τους το ζητούν ευγενικά. Την τρίτη, αν αρνηθούν, τους χτυπούν με δερμάτινες ζώνες. Αν αρνηθούν και τέταρτη φορά, απειλούνται με εκτέλεση.

Οι τζιχαντιστές κατηγορούνται πως δολοφόνησαν 700 μέλη μιας φυλής, η οποία έκανε το... λάθος να εξεγερθεί εναντίον τους στην ανατολική Συρία τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Την ίδια ώρα, στο Ιρακινό Κουρδιστάν, περίπου 200.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να πάρουν το δρόμο της προσφυγιάς.

Η κλιμάκωση της δράσης του συριακού καθεστώτος εναντίον του ΙΚ καταγράφεται μετά την κεραυνοβόλο έφοδο των τζιχαντιστών στο Ιράκ και την εγκαθίδρυση ενός ισλαμικού «χαλιφάτου» στα εδάφη που ελέγχουν στο Ιράκ και στη Συρία.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.