Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ: ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ

Γράφει ο Αντίοχος. Την ίδια ώρα που η συγκυβέρνηση των δοσιλόγων, αποφάσισε οριστικά να προωθήσει το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχ...


Γράφει ο Αντίοχος.

Την ίδια ώρα που η συγκυβέρνηση των δοσιλόγων, αποφάσισε οριστικά να προωθήσει το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο στα θερινά τμήματα της βουλής, στις 26 Αυγούστου, τα ρεπούσεια ορφανά του αιμοδιψούς κόκκινου αρχιδικτάτορα Τσαουσέσκου, έβγαλαν κραυγές ανακούφισης:

«Παρά τις ταλαντεύσεις, παλινωδίες και υπαναχωρήσεις, επιτέλους έρχεται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή. Η καθυστέρηση συνέβαλε στην έξαρση του φασιστικού φαινομένου και εξέθεσε διεθνώς την χώρα. Η ΔΗΜΑΡ επί περίπου 1,5 χρόνο πιέζει σταθερά για την ψήφιση του αντιρατσιστικού. Η ΔΗΜΑΡ θα μελετήσει σε βάθος τις διατάξεις του νομοσχεδίου και θα τοποθετηθεί έγκαιρα και υπεύθυνα».

Αγνοί Έλληνες πατριώτες ψηφοφόροι, που για διάφορους λόγους είστε ακόμα στην ΝΔ, ανοίχτε τα μάτια σας και δείτε ποιοι κυβερνούν την Ελλάδα μας, με «εντολή Σαμαρά»! Και κάντε το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το τελευταίο καρφί που θα σφραγίσει το φέρετρο με το τυμπανιαίο πτώμα της πιο σάπιας και ξεπουλημένης ψοφοδεξιάς, των συνοδοιπόρων του κομμουνισμού και του διεθνούς σιωνισμού!

(ΥΓ): Γεια σου Αντωνάκη Σαμαρά, που θα μας… γλίτωνες από την αριστερά! http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.