Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΜΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ... Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ!

Πρόκληση πρώτου μεγεθους στο “λίκνο της δημοκρατιας”, όπου με πρόσχημα την αιματοχυσία στην Γάζα, ισλαμοφασιστες ανέμιζαν τα σύμβολα τ...



Πρόκληση πρώτου μεγεθους στο “λίκνο της δημοκρατιας”, όπου με πρόσχημα την αιματοχυσία στην Γάζα,
ισλαμοφασιστες ανέμιζαν τα σύμβολα της ναζιστικης μουσουλμανικής αδελφότητας! Των ρατσιστών σφαγέων δηλαδη, που αυτη την στιγμή διαπράττουν γενοκτονίες στην Συρια, το Ιράκ, την Λιβυη και μεχρι πρότινος στην Αίγυπτο για λογαριασμό της ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ Τουρκίας!


Ειναι άξιον απορίας πως η Ελληνικη κυβερνηση έμεινε απαθής απεναντι σε μια οργάνωση πούμε οδηγίες του Χιτλερ ξεκλήρισε Ελληνες και Εβραίους στον Β´ ΠΠ. Μια ναζιστικη οργάνωση που πρόσφατα δημοσίευσε και χάρτη …χαλιφάτου, που συμπεριελάμβανε και την Ελλαδα. Ρατσιστικές οργανώσεις, με αρχές που αντιτίθενται στο Ελληνικο Σύνταγμα, παρελαύνουν ανενόχλητες την ωρα που οι οπαδοί τους διαπράττουν γενοκτονίες “απίστων, αιρετικών”, γυναικών και παιδιών.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.