Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ... ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΧΩΡΑΦΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ...!!!

Αίσθηση προκαλεί, ένα συμβάν χθες σε αχλαδοπερίβολο της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου, στο οποίο αλλοδαποί εργάτες φέρεται να αντέδρα...


Αίσθηση προκαλεί, ένα συμβάν χθες σε αχλαδοπερίβολο της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου, στο οποίο αλλοδαποί εργάτες φέρεται να αντέδρασαν στο ενδεχόμενο να δουλέψει μαζί τους Έλληνας εργάτης που ζήτησε δουλειά από τον ιδιοκτήτη του περιβολιού.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, που συνομίλησαν με τον Ελληνα εργάτη, ο αγρότης ιδιοκτήτης του χωραφιού αρνήθηκε να του δώσει δουλειά επειδή φοβήθηκε την αντίδραση των αλλοδαπών εργατών οι οποίοι, όπως ισχυρίστηκε, απείλησαν να σταματήσουν το μάζεμα των αχλαδιών και να αποχωρήσουν από το περιβόλι σε περίπτωση που δούλευε και ο Ελληνας μαζί τους.

Σύμφωνα με το paidis.com αναμφισβήτητα αν πρόκειται για αντίδραση των αλλοδαπών είναι επικίνδυνη αντίδραση, ενώ εξίσου επικίνδυνη είναι και η πιθανή άρνηση του αγρότη-εργοδότη να προσλάβει τον Ελληνα προφασιζόμενος αντίδραση των αλλοδαπών εργατών. makeleio.gr

5 σχόλια

  1. ΚΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ....ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ? ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ:ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΘΗΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.....ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΗ....ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μουνοπανα γαμω τα σπιτια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειλικρινα ποιος ασχετος εγραψε αυτο το αρθρο. Σε ποσο χαμηλης νοημοσυνης αναγνωστικο κοινο νομιζετε πως απευθυνεστε τελοσπαντων? Πρωτον ο Ελληνας δεν δουλευει σε χωραφια οχι οχι δεν δουλευει ( εκτος κι αν αυτα ειναι δικα του). Εμεις οι Ελληναρες δεν κανουμε τοσο κουραστικες δουλειες τις αφηνουμε για ανθρωπους τριτης κατηγοριας, τρομαρα μας εμεις οι αρχοντοχωριατες.... αν δεν βρουμε δουλεια σε κανα γραφειο η εστω κατι οχι κουραστικο, ζητιανευουμε 2 ευρω απ΄τον μπαμπακα για να πινουμε καφε μερα καφε. Και δευτερον στα χωραφια προτιμουν να παιρνουν λαθρομεταναστες για 10 ευρω μεροκαματο που κι αυτο δεν το δινουν τους απειλουν οτι θα τους καταδωσουν στην αστυνομια και δεν τους δινουν τιποτα.... Οποτε να κοιταμε τα χαλια μας εμεις οι Ελληναρες αρχοντοχωριατες που οι προγονοι μας αν μας εβλεπαν θα ντρεπονταν για εμας και να αφησουμε ολους τους αλλους στην ησυχια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου εχουμε θεμα με τους αλλοδαπους δεν θα επρεπε κανεις να τους δινει δουλεια μπας κ ξεκουμπιστουν απο την Ελλαδα.... οσο για τον ιδιοκτητη οταν θα του κοψουν κανα λαρυγγιγιατι ετσι τους καπνισε τοτε θα καταλαβει ποσο μεγαλος μαλακας ητανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.