Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ;;; ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΠΟΡ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Ασυγκίνητοι φαίνεται πως έμειναν οι υπεύθυνοι λειτουργίας της επιχείρησης θαλασσίων σπορ στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο από το θάν...



Ασυγκίνητοι φαίνεται πως έμειναν οι υπεύθυνοι λειτουργίας της επιχείρησης θαλασσίων σπορ στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο από το θάνατο του 10χρονου αγοριού, ο οποίος προήλθε από λάθος του χειριστή ταχύπλοου της επιχείρησης, αφού την ημέρα της κηδείας του μικρού λειτουργούν κανονικά και προσφέρουν υπηρεσίες θαλασσίων παιχνιδιών.

Μπορεί να μην έχουν επιβληθεί κυρώσεις στον 64χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης και τον 22χρονο χειριστή του σκάφους, αφού η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη και ο εισαγγελέας Σύρου τους άφησε ελεύθερους με προφορική εντολή, ωστόσο δεν σέβονται τη μνήμη του παιδιού.

Η κηδεία του 10χρονου θα γίνει σήμερα το απόγευμα σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Οι τραγικοί γονείς απευθύνουν έκκληση στα τηλεοπτικά κανάλια και τα Μέσα Ενημέρωσης να έχουν όσο το δυνατόν πιο διακριτική παρουσία στην τελετή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.