Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΧΤΕΣ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΡΟΥΣΑΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΦΓΑΝΩΝ... ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Eνας πεζοναυτης που αποπεμφθηκε απο το σωμα το 2011 και τον οποιο δειχνει το βίντεο που ακολουθει βρέθηκε νεκρος την Τετάρτη. Ο  ίδιος ...


Eνας πεζοναυτης που αποπεμφθηκε απο το σωμα το 2011 και τον οποιο δειχνει το βίντεο που ακολουθει βρέθηκε νεκρος την Τετάρτη. Ο  ίδιος και άλλοι συναδελφοι του ουρούν σε πτώματα των μελών των Ταλιμπάν  Ο θάνατός του δεν φαίνεται να αυτοκτονία, δήλωσε ο δικηγόρος του Marine Corps στις Times.

Ο συνταξιούχος CPL. Robert Richards πέθανε στο σπίτι του στο Τζάκσονβιλ, στη Βόρεια Καρολίνα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του. Ο Richards είχε πάει στο Αφγανιστάν τρεις φορές. Σε μια απο αυτές τις αποστολές τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια και στο λαιμό, οταν εξεράγει ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμος.

Τον Ιούλιο του 2011, ο Richards και τα μέλη ομάδας των ελεύθερων σκοπευτών που άνηκαν στη διμοιρία του, ούρησαν σε πτώματα, που πίστευαν πως ήταν Ταλιμπάν, ως εκδίκηση για τον φρικιαστικο θάνατο ενός συναδέλφου τους!

 Το 2012, το βίντεο δημοσιεύτηκε ανώνυμα στο YouTube και προκάλεσε φρίκη παγκοσμίως!
Richards αντιμετώπισε στρατοδικείο, και κατέληξε σε συμφωνία το 2013.

Ο Richards, όπως και πολλοί βετεράνοι του Ιράκ και του Αφγανιστάν έπασχε απο στρες και ψυψολογικα προβλήματα.



http://rt.com

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.