Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ: 12 ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ... ΣΤΗΝΕΙ ΜΠΛΟΚΟ Ο ΓΙΑΤΣΕΝΙΟΥΚ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΗ "ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΙΚ"!

Ο ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσενιούκ oδηγεί τη χώρα του στην κλιμάκωση με απρόβλεπτες συνέπειες αφού κατήγγειλε σήμερα την αποστο...



Ο ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσενιούκ oδηγεί τη χώρα του στην κλιμάκωση με απρόβλεπτες συνέπειες αφού κατήγγειλε σήμερα την αποστολή ρωσικής ανθρωπιστικής οχηματοπομπής στην Ουκρανία ως μία «κυνική» πράξη από την πλευρά της Μόσχας, ενώ όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Αρσέν Αβάκοφ δεν θα της επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.

Μιλώντας σε συνεδρίαση της κυβέρνησης, ο Γιατσενιούκ είπε: «Το επίπεδο του ρωσικού κυνισμού δεν γνωρίζει όρια. Πρώτα στέλνουν τανκς, πυραύλους Γκραντ και ληστές που ανοίγουν πυρ εναντίον Ουκρανών κι ύστερα στέλνουν νερό και αλάτι».

Από την πλευρά του, ο Αβάκοφ διεμήνυσε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ότι: «Καμία 'ανθρωπιστική αυτοκινητοπομπή' του Πούτιν δεν θα επιτραπεί να περάσει από το έδαφος της περιοχής του Χαρκίβ. Δεν θα επιτραπεί η πρόκληση ενός κυνικού εισβολέα».

Νωρίτερα σήμερα, 12 ουκρανοί που συγκρούονται με τους ρωσόφωνους στην ανατολική Ουκρανία, σκοτώθηκαν και άγνωστος αριθμός συνελήφθησαν όμηροι όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε ενέδρα, είπε εκπρόσωπός τους.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.