Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΤΗΣΕ ΓΚΑΖΙ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...

Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στο Περιστέρι τον οδηγό ταξί με το οποίο πήγε να διαφύγει ο Νίκος Μα...


Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στο Περιστέρι τον οδηγό ταξί με το οποίο πήγε να διαφύγει ο Νίκος Μαζιώτης το μεσημέρι από το κέντρο της Αθήνας.

Αμέσως τον προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ με χειροπέδες αφού δεν γνώριζαν αν εμπλέκεται ή αν έχει κάποια σχέση με τον καταζητούμενο τρομοκράτη.

Κατά την εξέτασή του από την Αντιτρομοκρατική ο οδηγός του ταξί ισχυρίστηκε ότι περνούσε τυχαία από το σημείο, είδε την κινητοποιήση και άκουσε τους πυροβολισμούς. Ξαφνικά είδε έναν άντρα να ανοίγει την πόρτα του ταξί και να προσπαθεί να μπει μέσα. Ο νεαρός οδηγός όπως ανέφερε ο ίδιος το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να πατήσει το γκάζι και να απομακρυνθεί γρήγορα από την περιοχή φοβούμενος μήπως τραυματιστεί.

Οι αστυνομικοί που εξέτασαν τον οδηγό ταξί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό κι έτσι τελικά αφέθηκε ελέυθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.