Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΝΕΑΡΗ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ... ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην Ξάνθη, καθώς νεαρή φέρεται να υιοθέτησε ένα αδέσποτο σκυλί από την Φιλοζωικ...



Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην Ξάνθη, καθώς νεαρή φέρεται να υιοθέτησε ένα αδέσποτο σκυλί από την Φιλοζωική Κομοτηνής του οποίου η τύχη έκτοτε αγνοείται.

Τι ακριβώς συμβαίνει




Συγκεκριμένα η νεαρή Δ.Ρ. κάτοικος Ξάνθης, στις 7 Ιουλίου 2014 υιοθέτησε ένα μικρόσωμο σκυλάκι από την Φιλοζωική Κομοτηνής και όπως όλα δείχνουν, την ίδια ακριβώς μέρα το εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με τα μέλη του σωματείου, σε καθημερινή επικοινωνία που είχαν μαζί της υποστήριζε ότι όλα είναι τέλεια. Μάλιστα σκαρφιζόταν σενάρια και ιστορίες για το πως περνούσαν τη μέρα τους, τι έκανε η σκυλίτσα στις βόλτες τις και πως εξελίσσεται το θέμα της φοβίας της.

Οι μέρες περνούσαν και η νεαρή αρνούνταν να ολοκληρώσει τις διαδικασίες υιοθεσίας, οπότε η Φιλοζωική Κομοτηνής όρισε ραντεβού μαζί της ώστενα επιστραφεί το σκυλί. Η νεαρή όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού.

Σε επικοινωνία της δικηγόρου του σωματείου με τους γονείς της, ο πατέρας της υποστήριξε ότι είχε εγκαταλείψει το σκυλί την ίδια ακριβώς ημέρα που το υιοθέτησε στο δρόμο.

Παρά την ενημέρωση που είχε λάβει εξ' αρχής από την Φιλοζωική πως σε περίπτωση που μετανιώσει για την υιοθεσία, το σκυλί επιστρέφεται αυστηρά, η ίδια προτίμησε να εγκαταλείψει ένα φοβικό σκυλάκι μόλις 5 κιλών σε μια άγνωστη πόλη, φτιάχνοντας ταυτόχρονα όλο αυτό το καιρό σενάρια επιστημονικής φαντασίας για την συμβίωσή τους.

Όταν η Φιλοζωική κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί της και της ζητήθηκε να υποδείξει το σημείο όπου εγκατέλειψε το ζώο, η νεαρή ξεστομίζοντας ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς αρνήθηκε οποιαδήποτε βοήθεια λέγοντας ''Ελάτε να το βρείτε μόνες σας''.

Η Φιλοζωική Κομοτηνής έχει προβεί ήδη σε καταγγελία στην Αστυνομία της Ξάνθης και έχει εξαπολύσει έρευνα προκειμένου να βρεθεί το ζώο. Το σκυλί είναι τσιπαρισμένο και φέρει τα στοιχεία της φιλοζωικής οπότε η νεαρή διώκεται για κλοπή και εγκατάλειψη ζώου.

Παρακαλούμε θερμά εάν δείτε το σκυλί της φωτογραφίας (επάνω) καλέστε στο6972337563 στο 6944620973 και στο 6948587887. Ίσως να τριγυρνά στην περιοχή της οδού Τσιμισκή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εξαφανίζει ζώο

Μια απίστευτη ανακάλυψη έκαναν τα μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής όταν, σε επικοινωνία που είχαν με τον Φιλοζωικό της Ξάνθης, διαπίστωσαν πως τον Ιούνιο η Δ.Ρ. είχε υιοθετήσει και εξαφανίσει και άλλο κουτάβι, το οποίο επίσης αναζητείται(βλέπε φώτο).




Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια υπόθεση ιδιαιτέρως σοβαρή. Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.