Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΣΥΡΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΑΚΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ... ΠΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...

Ένα ακόμη έγκλημα πολέμου αποσιωπείται από τη διεθνή κοινότητα.Tραγικές εικόνες καταγράφονται στη  Ράκκα της Συρίας.Ομαδικός αποκεφαλισμ...

Ένα ακόμη έγκλημα πολέμου αποσιωπείται από τη διεθνή κοινότητα.Tραγικές εικόνες καταγράφονται στη Ράκκα της Συρίας.Ομαδικός αποκεφαλισμός σύριων στρατιωτών αναρτήθηκε σε φιλοζιχαντιστικά twitter.
Α1
Την ίδια στιγμή το web site του theaustralian.com στις 25.07.14 αναφέρεται στον αυστραλιανό υπήκοο και τζιχαντιστή με την κωδική ονομασία MOHAMED El omar που διέπραξε εγκλήματα πολέμου στη Συρία.Εμφανίζεται στα κοινωνικά δίκτυα να ποζάρει με κομμένα κεφάλια σύριων στρατιωτών αιχμαλώτων στα περίχωρα τςη Ράκκα.Όπως μεταφέρει η εφημερίδα News Corp οι αρχές της Μελβούρνης πιστεύουν ότι ο 18χρονος Adam Dahman, είναι ο αυστραλιανός που ανατινάχθηκε την τελευταία εβδομάδα σε επίθεση αυτοκτονίας στο Ιράκ.
Α2
Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο Twitter από τον σύντροφό του επίσης τζιχαντιστή Khaled Sharrouf.
Α3
Είναι και οι 2 μέλη του Ισλαμικού Κράτους.Σε αυτές τις φωτογραφίες ο El omar ακτινοβολεί ποζάροντας με τα κομμένα κεφάλια 2 σύριων στρατιωτών στη Ράκ.
Α4
ΟΙ αναρτήσεις συνοδεύονται από σχόλια, σε ένα από αυτά ο Sharrouf εκθειάζει την πράξη του συμαχητή του να κόβει τα κεφάλια των απίστων.Χθες το βράδυ ο γενικός εισαγγελέας George Brandis καταδίκασε « τις φοβερές ακρότητες που παρουσιάζουν οι φωτογραφίες».
Α5
« Αν αποδειχθούν πραγματικότητα αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν απόδειξη για σοβαρά εγκλήματα ενάντια στον αυστραλιανό νόμο και είναι εγκληματα πολέμου » δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου (theaustralian.com)
ΥΓ απαγορευμένη και όχι καθ΄υπαγόρευση είδηση
dimpenews

1 σχόλιο

  1. αχαχαχαχαχαχαχχαχα μπραβο στους ισλαμιστας!!!!!!
    ετσι θα κοβουν και τις δικες μας κεφαλες σε λιγο παρεα με τους αναρχοκομουνιστες και υπο τας εντολας τους,αν δεν αντιδρασουμε κοβοντας τους πρωτα εμεις τις δικες τους.....

    κοψε και συ
    μια κλουβια κεφαλα μαρξιστοισλαμιστη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.