Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΕΛΙΑ... ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, πάνω σε ένα πολεμικό πλοίο του ναυτικού της χώρας του προτρέπει τους ναύτες: «Στείλτε τους...

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, πάνω σε ένα πολεμικό πλοίο του ναυτικού της χώρας του προτρέπει τους ναύτες: «Στείλτε τους εχθρούς μας στον πάτο της θάλασσας, μέχρι τον τελευταίο άντρα». Την ίδια ώρα εκείνοι, εκστασιασμένοι από τη συγκίνηση που τον έχουν δίπλα τους, κλαίνε και... οδύρονται!

Όχι δεν πρόκειται για περιγραφή μιας από τις σκηνές που αποτελούν την ταινία - παρωδία για τον βορειοκορεάτη ηγέτη, που προετοιμάζει το Hollywood προκαλώντας την οργή του. Πρόκειται απλώς για ακόμα ένα περιστατικό στην... καθημερινότητα των «υπηκόων» του. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, και την φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν επισκέφθηκε ένα πολεμικό πλοίο και στο λόγο του προς το πλήρωμα ζήτησε να είναι τόσο αμείλικτοι ώστε να στείλουν τους εχθρούς, μέχρι τον τελευταίο, «στον πάτο της θάλασσας».

Με αφορμή το περιστατικό, ο Βορειοκορεάτης δεν δίστασε να προειδοποιήσει την Νότια Κορέα, να μην τον προκαλέσει στην Κίτρινη Θάλασσα και στη μεταξύ τους διαμάχη για τα μικρά νησάκια της περιοχής.

«Απηύθυνε σκληρή προειδοποίηση ότι αν οι εχθροί κάνουν το λάθος να επαναλάβουν την λάθος επιλογή την λάθος ημέρα στο επίμαχο σημείο, τότε θα τους κάνει να το μετανοιώσουν πικρά», μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας.

2 σχόλια

  1. Αν προσεξετε καλα την φωτο ,δεν ειναι πανω σε πολεμικο πλοιο αλλα σε οχυρο.Καλα δεν βλεπετε τα χορτα και το χωμα? αλλα και το κανονι που ειναι σταθερο εδαφους?Οσο για το κλαμα ,ηθελα να ξερω αν κλαινε απο χαρα η απο την πεινα τα κιτρινιαρικα κομμουνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι αλλά κουστούμια και μαλλιά ο πούστης,εεεεεεεεε μανεκέν λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.