Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΟΝΙ Ο ΣΗΦΗΣ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΑΚΗΣ, ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ...! ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ- ΚΛΟΥΒΙΑ. -ΒΙΝΤΕΟ-

Tην πρόθεσή του να φιλοξενηθεί ο Σήφης, ο κροκόδειλος, σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος το...


Tην πρόθεσή του να φιλοξενηθεί ο Σήφης, ο κροκόδειλος, σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του Ενυδρείου Κρήτης, Μιχάλης Παπαδάκης. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του, το ενυδρείο μπορεί να προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για τη διαμονή του κροκόδειλου στις εγκαταστάσεις του.




Την ίδια ώρα, οι επιστήμονες συνεχίζουν τις προσπάθειες για τη σύλληψη του… άτακτου κροκοδείλου, ο οποίος φαίνεται πως αποφεύγει συστηματικά να πλησιάσει τα δολώματα που έχουν στηθεί στις παγίδες-κλουβιά.

Η επιχείρηση είναι πολύ δύσκολη και μέχρι στιγμής, οι παγίδες και τα δίχτυα, δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα. Ομως θα πρέπει να τονιστεί ότι αυτές οι ενέργειες αποτελούν το πρώτο βήμα που ακολουθείται σε ανάλογες περιπτώσεις παγίδευσης ζώων.

Ο διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης του φράγματος, Βαγγέλης Μαμαγκάκης, δήλωσε πως βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον γνωστό διεθνώς, "σπεσιαλίστα του είδους", Ολιβιέ Μπεχρά, για την πορεία της επιχείρησης ενώ του έχει αποστείλει και φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα που αποτυπώνουν τις κινήσεις του Σήφη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.