Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΗ ΣΤΙΜΗ ΠΥΚΝΗΣ ΡΟΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ... ΝΕΚΡΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...!!!

Το δυστύχημα σημειώθηκε 3 χιλιόμετρα από το στάδιο Μινεϊράο, το οποίο έχει ήδη φιλοξενήσει πέντε αγώνες, μεταξύ των οποίων το π...





Το δυστύχημα σημειώθηκε 3 χιλιόμετρα από το στάδιο Μινεϊράο, το οποίο έχει ήδη φιλοξενήσει πέντε αγώνες, μεταξύ των οποίων το πρώτο ματς της Εθνικής Ελλάδος (Ελλάδα - Κολομβία). 

Η πόλη βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της χώρας και πρόκειται να φιλοξενήσει έναν από τους αγώνες των ημιτελικών του Μουντιάλ, την επόμενη εβδομάδα.

Η γέφυρα, τμήμα ανισόπεδου κόμβου σε πολυσύχναστη λεωφόρο, συνέθλιψε το μπροστινό μέρος ενός υπεραστικού λεωφορείου και καταπλάκωσε αρκετά άλλα οχήματα.

Νεκρή είναι η οδηγός του λεωφορείου και ακόμη ένα άτομο. Αλλοι 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της πυροσβεστικής, τουλάχιστον ένα ακόμη άτομο –ίσως περισσότερα- βρίσκονται παγιδευμένα σε ένα αυτοκίνητο.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της κατάρρευσης. Η γέφυρα ήταν τμήμα των έργων που σχεδίαζε η Βραζιλία εν όψει του Μουντιάλ, αλλά δεν πρόλαβε να την τελειώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.