Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AYTΟΙ EINAI ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΦΗΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΛΑΚΟ ΣΤΗ ΧΕΒΡΩΝΑ... ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...

Μέσα σε ένα λάκο, κοντά στην πόλη Halhul βόρεια της Χεβρώνας βρέθηκαν τα πτώματα των τριών Ισραηλινών εφήβων οι οποίοι είχαν απαχθεί σ...


Μέσα σε ένα λάκο, κοντά στην πόλη Halhul βόρεια της Χεβρώνας βρέθηκαν τα πτώματα των τριών Ισραηλινών εφήβων οι οποίοι είχαν απαχθεί στις 12 Ιουνίου, στη Δυτική Όχθη του Ιορδάνη.
Οι 16χρονοι Naftali Frenkel και Gilad Shaar καθώς και ο 19χρονος Eyal Yifrach, σύμφωνα με αναφορές μαρτύρων, τελευταία φορά εθεάθησαν σε μια διασταύρωση κοντά στη Χεβρώνα, κάνοντας ωτοστόπ προκειμένου να επιστρέψουν σπίτι τους.
missing-israeli-teenagers-naftali-frenkel-gilad-shaar-eyal-yifrach
‘Ολες αυτές τις ημέρες, οι Ισραηλινές Δυνάμεις Αμύνης είχαν εξαπολύσει τεράστιας κλίμακας επιχείρηση ανεύρεσης των τριών άτυχων παιδιών ενώ την ίδια στιγμή η κοινή γνώμη παρακολουθούσε συγκλονισμένη την εξέλιξη της υπόθεσης.
_75950280_42185d6d-0def-4366-8348-218b70aec38b
Εξοργισμένος αλλά και συγκλονισμένος ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, για το τριπλό φρικτό έγκλημα κατηγόρησε ευθέως τη Χαμάς, κάτι το οποίο ωστόσο η ίδια η Παλαιστινιακή οργάνωση αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.