Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ... 8 ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΡΙΞΕ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ... ΜΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ! ΤΟ ΑΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΡΥΦΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ...;;;

«Ο καταζητούμενος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται από το μεσημέρι στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Εντοπίστηκε σήμερα στην Πλα...


«Ο καταζητούμενος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται από το μεσημέρι στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εντοπίστηκε σήμερα στην Πλατεία Μοναστηρακίου, στο πλαίσιο ειδικής αστυνομικής δράσης που είχαμε αναπτύξει το τελευταίο χρονικό διάστημα, από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Εντοπίστηκε με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, προσομοίαζε δηλαδή με τον τρομοκράτη.

Ζητήθηκε η συνδρομή της ΔΙ.ΑΣ. προκειμένου να τον ελέγξουν. Η πρώτη επαφή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τον Νίκο Μαζιώτη έγινε στη διασταύρωση των οδών Αθηνάς και Αγίας Ειρήνης. Στη θέα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πυροβόλησε μία φορά και συνέχισε προς την Πλατεία Μοναστηρακίου.

Εκεί ακριβώς, όταν είδε ότι εγκλωβίζεται, πυροβόλησε πέντε φορές με πιστόλι USP, που έφερε πάνω του εναντίον αστυνομικών και πολιτών. Αυτό είχε ως συνέπεια να τραυματιστούν στο σημείο δύο αλλοδαποί υπήκοοι, ένας Αυστραλός και ένας Γερμανός, όλως ελαφρά. Ο μεν Αυστραλός νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό εκτός κινδύνου, με ένα όλως ελαφρό τραύμα στον αστράγαλο από εξοστρακισμό σφαίρας, ο δε Γερμανός συνέχισε την κρουαζιέρα του.

Ακολούθως ο Νίκος Μαζιώτης ανέβηκε την οδό Μητροπόλεως. Εκεί όταν κατάλαβε ότι εγκλωβίζεται από τις δυνάμεις έστρεψε το όπλο του εναντίον της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πυροβόλησε δύο φορές.

Οι σφαίρες έπληξαν έναν Ειδικό Φρουρό, που εκτελούσε υπηρεσία διατεταγμένη στο σημείο για το παρεμπόριο και πήγε να συνδράμει τους συναδέλφους του της ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα η μία από τις σφαίρες να τον πλήξει στον αριστερό μηρό και να έχει ένα διαμπερές τραύμα επιπόλαιο, η δε δεύτερη σφαίρα να τον χτυπήσει στην κοιλιακή χώρα, πλην όμως επειδή φόραγε το αλεξίσφαιρο γιλέκο κι αυτό το τραύμα είναι όλως ελαφρό.

Τότε αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πυροβόλησε μία φορά με το υπηρεσιακό του όπλο και τραυμάτισε τον Νίκο Μαζιώτη στον αριστερό βραχίονα. Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Του έγινε μια χειρουργική επέμβαση και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.