Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ... 660 ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!!! ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο "ΚΑΛΟΣ" Ο ΚΟΣΜΟΣ..

Στη σύλληψη 660 υπόπτων για παιδεραστία προχώρησε η αστυνομία της Βρετανίας κατά τη διάρκεια μιας μυστικής επιχείρησης η οποία διήρκεσε...


Στη σύλληψη 660 υπόπτων για παιδεραστία προχώρησε η αστυνομία της Βρετανίας κατά τη διάρκεια μιας μυστικής επιχείρησης η οποία διήρκεσε έξι μήνες.

Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Δίωξης του Εγκλήματος (NCA), η επιχείρηση επικεντρώθηκε κυρίως σε πρόσωπα που αποκτούσαν πρόσβαση σε άσεμνες φωτογραφίες ανηλίκων στο Διαδίκτυο και σε αυτή συμμετείχαν 45 αστυνομικές διευθύνσεις σε όλη τη χώρα, στην Αγγλία, την Ουαλία, τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία

Ανάμεσα στα πρόσωπα που συνελήφθησαν είναι γιατροί, εκπαιδευτικοί, στελέχη του σώματος προσκόπων, νοσηλευτές και συνταξιούχοι αστυνομικοί, ενώ περισσότερα από 400 παιδιά είναι πλέον «ασφαλή» χάρη σε αυτή την επιχείρηση.

Από τους 660 ανθρώπους που συνελήφθησαν, οι 39 ήταν καταγεγραμμένοι σεξουαλικοί παραβάτες, είχαν δηλαδή ήδη καταδικασθεί μία φορά για ένα σεξουαλικό έγκλημα. Εντούτοις, η πλειονότητά των συλληφθέντων, μερικοί εκ των οποίων είχαν χωρίς επιτήρηση πρόσβαση σε παιδιά, δεν ήταν γνωστοί στις αρχές.

Συνολικά οι ερευνητές πραγματοποίησαν εφόδους σε 833 διευθύνσεις και ερεύνησαν 9.172 υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και σκληρούς δίσκους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.