Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ 20ΧΡΟΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ... ΟΛΟΣ Ο ΚΑΤΙΦΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ...

Υπέφερε τα πάνδεινα στα χέρια ενός ζευγαριού ομοεθνών της μια νεαρή Βουλγάρα, που πίστεψε τις υποσχέσεις για εργασία με μεγάλες οικονομικ...

Υπέφερε τα πάνδεινα στα χέρια ενός ζευγαριού ομοεθνών της μια νεαρή Βουλγάρα, που πίστεψε τις υποσχέσεις για εργασία με μεγάλες οικονομικές απολαβές και ήρθε με τη θέλησή της στην Ελλάδα. Οι νεαροί συμπατριώτες της τη φυλάκισαν σε ένα διαμέρισμα όπου τη βίασαν, την ξυλοκοπούσαν και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται.

Το μαρτύριο της 20χρονης κοπέλας είχε ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2012, όταν η 24χρονη ομοεθνής της την έπεισε να έρθει να εργαστεί στην Αθήνα. Μόλις, όμως, την εγκατέστησε σε ένα σπίτι, της πήρε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και την εξανάγκαζε με απειλές και έντονη σωματική και ψυχολογική βία, να εκδίδεται σε κεντρικούς δρόμους, ενώ η ίδια την παρακολουθούσε συνέχεια και άρπαζε όλες τις εισπράξεις της.

Η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη από το Σεπτέμβριο του 2013, όταν το ρόλο του «φύλακα» ανέλαβε ένας 26χρονος Βούλγαρος που είχε μόλις αποφυλακιστεί. Μάλιστα, το ζευγάρι βίασε την άτυχη νεαρή την οποία χτυπούσαν με κάθε τρόπο! Όταν η 20χρονη βρήκε ευκαιρία να ξεφύγει, κατέφυγε στην Ασφάλεια Αττικής και τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων.

Η 24χρονη και ο 26χρονος συνελήφθησαν και στην κατοχή τους και στο διαμέρισμα όπου κρατούσαν φυλακισμένο το θύμα βρέθηκαν το δελτίο ταυτότητας της 20χρονης, δύο κινητά, έξι γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 460 ευρώ. Και οι δυο πήραν το δρόμο για τον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες κατά περίπτωση για σωματεμπορία, βιασμό, απλή σωματική βλάβη, αντίσταση, απειλή και παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Σε βάρος του 26χρονου Βούλγαρου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές με συνολική ποινή φυλάκισης εννέα ετών. Στην 20χρονη παρασχέθηκε αρωγή και προστασία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, ενώ έχει αιτηθεί τον επαναπατρισμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.