Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

18 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ...!!!

Σε κάθειρξη 18 ετών καταδικάστηκε την Τετάρτη η Αμερικανή ηθοποιός Γκες Ρίτσαρντσον, η οποία κρίθηκε ένοχη για την αποστολή επιστολών π...


Σε κάθειρξη 18 ετών καταδικάστηκε την Τετάρτη η Αμερικανή ηθοποιός Γκες Ρίτσαρντσον, η οποία κρίθηκε ένοχη για την αποστολή επιστολών που περιείχαν ποσότητα ρικίνης στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και τον τότε δήμαρχο Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές Αρχές, τον Δεκέμβριο η Ρίτσαρντσον δήλωσε ένοχη για την κατοχή τοξικών ουσιών με σκοπό τη χρήση τους ως όπλο.

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούταν η Ρίτσαρντσον επισείουν ως ισόβια κάθειρξη, όμως η ηθοποιός έκανε εξωδικαστικό συμβιβασμό προκειμένου να εκτίσει μικρότερη ποινή.

Από την αστυνομική έρευνα αποκαλύφθηκε πως η 36χρονη αγόρασε μέσω διαδικτύου τα απαραίτητα συστατικά για την παρασκευή ρικίνης.

Οι απειλητικές επιστολές βρέθηκαν αποθηκευμένες σε δικές της ηλεκτρονικές συσκευές, ωστόσο η καταδικασθείσα ισχυρίστηκε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της την ανάγκασε να τα τυπώσει και να τα ταχυδρομήσει.

Πέραν της κάθειρξης, αναφέρει ο ΣΚΑΪ, η 36χρονη ηθοποιός από το Τέξας θα πρέπει να καταβάλει αποζημιώσεις ύψους 367.000 δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.