Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ME TON ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ... ΤΙ ΚΟΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!!

Ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας συζήτησαν οι Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον Ανδρέα Λ...

Ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας συζήτησαν οι Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον Ανδρέα Λοβέρδο, που ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Παιδείας, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.
Η συνάντηση των δυο ανδρών, η πρώτη μετά την υπουργοποίηση του Ανδρέα Λοβέρδου, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας που έχει καταλύσει ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Μητροπολίτης Περγάμου Ιωάννης, επικεφαλής του Γραφείου Εκπροσώπησης του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και ο Αρχιγραμματέας του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Σαμαράς.
Μετά τη συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη ο υπουργός Παιδείας μίλησε στο Amen.grγια το περιεχόμενο των συνομιλιών του με τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας.
«Συναντήθηκα με τον Παναγιώτατο, δεν είναι η πρώτη φορά. Έχουμε πολλές φορές συναντηθεί και έχουμε συζητήσει θέματα απολύτως κοινού ενδιαφέροντος. Συζητήσαμε και πάλι σήμερα ορισμένα ζητήματα που αφορούν το γενικό κλίμα στη χώρα μας που ταλαιπωρείται, αλλά συζητήσαμε και με επάρκεια ορισμένα ειδικότερα θέματα που αφορούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και σχετίζονται με τη δική μου αρμοδιότητα ως υπουργού Παιδείας. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, λύσεις υπάρχουν για όλα τα θέματα που προκύπτουν και θα τις βρούμε» ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

www.amen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.