Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ... ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ... ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2014 - ΑΡ.Φ. 651

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και...


Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com



ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ... ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΑΡΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ... Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ: “ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ”!

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ: “ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ”

ΜΕ ΤΟΥΣ «ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ» ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΟΥ... Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ... ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ!

ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ... ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: 
“ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ”

ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ: ΟΙ «ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ!

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 100 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ: “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΕΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α., ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ”! “Ναι είμαι υπόλογη, γιατί γύρισα την πλάτη μετά από 28 χρόνια στη Νέα Δημοκρατία και δεν έβγαλα τον σκασμό, όπως θα βόλευε”!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ! ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΥ.... “ΒΕΛΟΣ”

ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ!

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΕΣΗΕΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ... ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ!

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ... ΤΟΥΡΚΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΣ! ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ"!

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝ: ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟ!!!

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ... ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΑΜΟΡΦΩΤΗ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" -ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ: "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΨΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ"

ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!.. Στην Αθήνα και οι 32 λαθρομετανάστες της Σάμου

Ο χρεοκοπημένος Φυντανίδης πήρε το 100% του «Έψιλον»

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΖΩΗ: ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΕΣΩΣΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ... ΕΓΚΥΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ “ΑΛΦΑ”: ΕΒΓΑΛΑΝ... ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΛΑΕΡΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΑΛΛΑ... ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ

ΤΗΝ... ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ!

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙ... ΣΥΝΟΜΙΛΑΤΕ; “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΕΡΟΓΛΟΥ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ: ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ

3 σχόλια

  1. Αν ο καθε Σαμαρας προδιδει ετσι την χωρα του οπως και 812749271042 αλλοι ,τοτε οχι μονο δεν αξιζει να τιτλοφορειται Ελληνας ,αλλα να υποστει τις χειροτερες πινες , τα χειροτερα βασανα που δεχονται οι βορειοηπειροτες αδερφοι μας, απο τους οποιους ο κυριος Σαμαρας που θελοντας να προωθησει δικα του συμφεροντα μονο κυριος δεν ειναι, απαιτει να κανουν υπομονη ετσι ωστε η Αλβανια ,μια χωρα η οποια συνεχως εκμεταλευεται τα δικα μας εδαφη, τα ελληνικα αυτα εδαφη για δικο της οφελος, να παραστει ως μελος της Ε.Ε. Γνωριζετε φυσικα ποιο θα ειναι το αποτελεσμα. Προσφατα ο κυριος Παπουλιας επισκεφτηκε την Αλβανια και εβγαλε λογο, λεγοντας πως τους υποστηριζει στην προσπαθεια τους να εισελθουν σε μια απο τις ισχυροτερες μαχητικα,στρατιωτικα, και οικονομικα ενωσεις χωρων του πλανητη γη. Λοιπον αυτη η κινηση του πατριωτη προεδρου της δημοκρατιας, θα αποτελεσει την συνεχεια της μακροχρονιας υποδουλωσης των βορειοηπειροτων στο Αλβανικο καθεστος. Αν γυρισουμε λιγα χρονια πισω θα δουμε πως οι ΕΝΤΙΜΟΙ πατριωτες, που αξιζαν οσο κανενας μας πλεον να ονομαζονται ΕΛΛΗΝΕΣ εγκατελειπαν οικογενειες, πλουτη και ανεσεις για να απελευθερωσουν την πατριδα να αγωνιστουν για τους συμπατριωτες τους, τα αδερφια τους, το αιμα τους. Και ρωτω ποιος απο τους σημερινους πολιτικους και "ηγετες" της τωρα Ελλαδας πραττει ως γνησιος Ελληνας; Ποιος ενδιαφερεται μονο για τον λαο και την πατριδα του που εχει εξαντλησει την προσπαθεια της για επιβιωση; Ποιος δεν νοιαζεται για τον εαυτο του; Ο πολιτικος αυτη την ευθυνη εχει, και αφου δεν μπορουν να υποστηριξουν αυτην την ευθυνη και το χρεος τους τοτε ας αποχωρησουν απο τον θρονο της κυβερνησης, επειδη αν δεν το κανουν συντομα υπο δικη τους πρωτοβουλια , ο λαος θα ξεσπασει και θα τους αφανισει. Δεν μπορουν να μας κρατησουν καθηλωμενους και υποταγμενους για μια ζωη θα επαναστατησουμε ξανα. Οι ξενοι αποκαλυπτουν καθημερινα πως ειναι φανεροι λατρες της πατριδας μας, πως θαυμαζουν μαγεμενοι την ιστορια μας , και πως πολλοι απο αυτους θα προτιμουσαν να εχουν γεννηθει Ελληνες. Ολα αυτα ανθρωποι που δεν εχουν γεφτει την γλυκα του Ελληνα πολιτη .Μπροστα σε ολες αυτες τις δηλωσεις απορω πραγματικα πως ακομα οι απαραδεχτοι και αχρηστοι πολιτικοι μας συνεχιζουν αυτο το εργο τους , το εργο της εξαθλιωσης του λαου τους, το εργο της εξαλειψης του λαου τους. Τελος ο σπουδαιος,θαυμαστος, ΙΕΡΟΣ και ιστορικα αποδεδειγμενα αναλλοιοτος τιτλος "Ελληνας" δεν αρμοζει σε αυτα τα καθικια , αλλα στον υποτελη λαο που ματαια προσπαθει να εκφρασει τις αναγκες και τα πιστευω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντι να πανε την Ελλαδα μπροστα την πανε πισω,με οποιον τροπο μπορουν ικανοποιωντας τα δικα τους συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oute piso pame oute mprosta pame me vadizma prodosias etsi apla....otan paroume tin agia sofia tis kostantinoupolis tote 8a einai to mprosta tora malakies tis prodosias iste... xitler den eimai. apla 8elo ta rizasim 8elo tin patridam THA GAMOUMESAS KAI DO POLI PA EIMES..elinoamerikanotourki eiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.