Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ... ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...!!!

Πρωταρχικό μέλημα στις ινδονησιακές αρχές δεν αποτελούν οι προεδρικές εκλογές της Τετάρτης… αλλά η ψυχική υγεία εκείνων που θα τις χάσου...


Πρωταρχικό μέλημα στις ινδονησιακές αρχές δεν αποτελούν οι προεδρικές εκλογές της Τετάρτης… αλλά η ψυχική υγεία εκείνων που θα τις χάσουν!

Στις περασμένες βουλευτικές εκλογές το 2009, 7.000 υποψήφιοι δεν είχαν καταφέρει να εκλεγούν και παρουσίασαν ψυχικά νοσήματα και χρειάστηκε να νοσηλευθούν, λόγω της εξαιρετικής ψυχολογικής πίεσης που είχαν κατά την περίοδο της προεκλογικής τους εκστρατείας.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του νοσοκομείου Mojokerto, στην ανατολική Ιάβα, Sugeng Mulyadi, σε πολλά νοσοκομεία της χώρας το ιατρικό προσωπικό ετοιμάζει ήδη ειδικές πτέρυγες που θα δεχθούν τους χαμένους των εκλογών της ερχόμενης Τετάρτης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του νοσοκομείου στην εφημερίδα «Jakarta Post», πολλοί από τους συνολικά 6.607 υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στις εκλογές για μία από τις 560 θέσεις στη Βουλή των Αντιπροσώπων της νησιωτικής αυτής χώρας, είναι άπειροι, αφού για πρώτη φορά θέτουν υποψηφιότητα και το ψυχικό κόστος της αποτυχίας ενδέχεται να είναι μεγάλο.

Στο νοσοκομείο Mojokertoέχουν δημιουργηθεί ήδη 15 vip δωμάτια, με ψυγείο, κλιματισμό, δύο κρεβάτια, καναπέδες για τους επισκέπτες, κάμερες ασφαλείας που θα παρακολουθούν τους ασθενείς όλο το 24ωρο και βέβαια θα υπάρχει ψυχίατρος και βοηθητικό νοσηλευτικό προσωπικό, στη διάθεση των αποτυχημένων πολιτικών, μέρα και νύχτα.

Σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται τέτοια vip δωμάτια, για να υποδεχθούν τους «ασθενείς της κάλπης», ενώ, σύμφωνα πάντα με το διευθυντή του νοσοκομείου Mojokerto, οι βαριές περιπτώσεις θα οδηγηθούν στα ψυχιατρεία της χώρας!protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.